Daha once yazmistim aslinda kayinvalidem evime cocuk gormeye gelmek isteyen tanidiklarina gun ve saat verip emrivaki yapiyordu bana.Ben sezeryan olali 10 gun olmustu evin tüm yükü benim annemdeydi onlarda aksamlari cocugu sevmeye geliyordu sadece...Ustelik 20mizde mevlut yapacaktik. Bu konuda kayinvalideme guzel bir uslupla dedimki annecim bunlar gelsin ama bundan sonrakilerde dersin gelin daha toparlanmadi 20si cikinca mevlut yapcaz o zaman senide beklerim diye cunku ben sabaha kadar uyumuyorum oglene misafir davet etmissin uyuyup dinlenelim mi hazirlik mi yapalim temizlik mi ustelik anneme yardimci olamiyorum henuz dedim.Esimde anne sen niye oyle bisey yapyosun kafana gore is yapyosun bizim gece ne halde oldgmuzu bilmiyosun cocuk hic uyumuyo vs biraz sert cikisti.Sonra ne oldu biliyormusunuz ? 1 hafta benim yuzume bakmadi oglunu her geldiginde sapur supur optu gitti şok oldum.Herneyse aradan vakit gecti suan 3.ayligiz yine cocuk gormeye bir aile gelmek istiyormus bu defa kaynanamgil beni aradilar sordular bende herkes calsiyor ben tek basima hazirlik yapamam hafta ici o yuzden hafta sonu olsun dedim.Ben cocukla ne yapabilrim yeni gelin boş cay koyacak halim yok önlerine.Derken kayinvalidem bize gelsinler oyle diyemeyiz dedi ya ne olacak soyle hafta sonu musaitler diye soyle anne dedim hazirlik yapmak istiyor cekiniyor de gerekyosa de dedim.Dedim keske bizi arasalar direk ben uygun bir dille soylerdim sizi araci yapyolar zor durumda kalyosunuz dememle vay efedim biz kimiz biz aracimiyiz.Gitmis kayinpederime demis bize araci dedi ben cocukmuyum bana akil veriyor.Ne konuscagimizi biz bilmiyormuyuz bilmem ne whatsapptan yazdiklarma bile cevap vermedi küsüp.Evet sonra misafirler ne oldu peki? Kayinvalidem gun belirlermis kendisine davet etmis.Yani benim evime gelecek kisiye yine bana emrivaki yapti.Bende ogun hic hazirligina yardima gitmedim bilerek.Misafirlerden yarim saat once gittim.Bana hosgeldin bile demedi esim kaş goz yapti nolur sen git yanina mutfaga dedi gittim hosgeldin dedi optu ben gidince ama ikmzde birbrmze bakmiyoruz esim gunlerdir evimize gelmiyorlar diye bana yuklenyor sen adim at bilmem ne.Artik evde huzurum kalmadi surekli bana pskolojik baski yapiyor esim.Benimde isime geliyor küs kalmak hergun burdalardi hergun ne yemek yapcam o kdr kisiye yok odayi toplayamadim bilmem ne derdim vardi smdi yeri geliyo yatagimi toplayamyorum cocuktan firsat bulup karnimi zor doyuruyorum Allahin bi cayini esimle bas basa icemiyorum tv acip bi dizi izleyemiyorum aksamlari evimde uzanip dinlenemiyodum kayinpederimden cekinyorum diye.Uykum geliyo yatamiyodum gitsinler oyle yatarim diye.He bu arada cok agir grip atlattim ve sevgili kayinvalidem aramadi bile cocuga gececek diye aklim cikti bir sicak corba bir nane limon yapmaya bile gelenim olmadi birakin gelmeyi arayan..Daha kotusude bu sehirde 1,5 senelik evliyim ve tanidigim kimse yok.Ailem baska sehirde.Ben onlara emanetken bir sicak corba yapmaya gelmemesi cok zoruma gitti.Demesi lazimdi annesi yok kimsesi yok bize emanet.Neyseki altin kalpli bir esim var cok yardimci oluyor herseyime oda beni ailesi konusunda bunaltiyor zorla aramimi yeniden gorusmemizi cok uzuldugunu soyluyor.Siz ne yapardiniz nolur akil verin