Kizlar fikirlerinize ihtiyacım var. Çalışmak istiyorum kızımin da geleceği için. Eşim de bu konuda destekçim birde mesleğim var. Birikim yapmamız lazım. Yeni bir eve geçmeyi de düşünüyoruz amma velakin kizim 18 aylik olacak. Bir tek geceleri emiyor. Yani kaynanaya ve anneme bıraktığım zaman akşama kadar duran bir çocuk. İşe girmek istiyorum kaynanam ben bakamam belim ağrıyor aksama kadar baş edemem rahatsızım diyor. Ki annem de öyle rahatsiz bakamaz çocuğa kendisi de söylüyor. Bir İş buldum saatleride iyi ama çocuğuma bakacak kimseyi bulamıyorum. Evet bakmakta zorunda değil kimse ki para bile teklif ettim kayinvalideye önce tamam kizim git çalış sigortani yap dedi İş buldum dün de belim çok agriyor ben bakamam bosver çalışma dedi. Kimseye güvenipte çocuğumu bırakamıyorum birine devir kötü biliyorsunuz. Kres içinde cok erken birde piskolojisi bozulsun istemiyorum daha küçük. Bulduğum işte suan bizim için çok iyi olacaktı birikim yapip evimi ayiracaktim. Ne yapicam bilmiyorum beynim durdu. Siz olsanız ne yapardınız kizlar.
Çocuğumun iyligi icin çalışmam ben..
Biraz daha büyümesini beklerim
bırakmazdım kimseye hele bakıcıya hiç güven olmaz
1,490,127 soru
24,353,667 cevap
346,613 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın