Düşünüyorum da kızlar çok taviz vermişim aileme karşı hala da vermeye devam ediyorum bu benim aşırı iyi niyetli olmamdan,kaynaklanıyor çok isterdim bencil olmayı .. annem okadar çok üzdü ki hala da uzuyor eşime takik nekadar iyilikte yapsak en ufak,hareketini elestirr bakıyorum haklı yani yok .. Kızımı kucaginanaldiginda sürekli ay kolum alyayı kaldırdım kolum ağrıyı ben nasıl,bakayım çocuğa kolum ağrıyı sürekli bunu diyo kolu ağrıyo olabilir sürekli kucaginda tutmuyor ki 5 dk ...bahçe de Hamile olduğum halde hep bebe benim kucag8mda yemek yedirmeye uğraşıyorum kendi elinde çay uzaktan emirler veriyo şöyle yap,böyle yap bazen yemeğini isitip getirir ben mi çok acimasiizm .. annemden 1 senedir sogudum eşimi haksız yere elstirdiginden dolayı zaten eşime kizdigim şeyler olunca ben direk tartisablyorum bana yansıtması nekadar doğru acaba .. sürekli eline harçlık veririm marketini eşime gordururum yıllardır onlar için çalıştım bekarken.. en çok derd8ni ben dinlerim,ablam,oralı,olmaz ama en çok beni eleştirir kocami elestirr.. annem arar mesela elimde iş varsa da kocam istemese bile hayır gidiyoruz derim bende razı gelmesem bile annem sırf istiyo die kaç kere gittik her gezmemize tatilimize eşim götürdü.. annem orda da karıştı eşim istemio annemi götürmek ama annem laf eder die her defasında ben teklif ediyorum geliyo .. c9k yoruldum gercekten bir araya girince tartışıyoruz hep kendi isteği olsun istiyor en ufak,mesela anneannemi de arayalım bahçeye gelsin diyorum yemek yicez annem yok hayır diyo azarliyo kendi nezamann canı,isterse annenamide alıp geliyo çok ilginç degl mi hep onun dediği mantıklı biz bisey yapınca itiraz edio tersliyo beğenmiyo nolacak diyo arabayı park edisimize konusmmza kadar ablamla.. biyere gitsek bebeye şunu yapın bunu yapın die emirler verio bebe hastalansa tuh çiş yapamiyo böbreklerde sıkıntı var dio beni korkutuyo bende sakin ol belki bisey yoktur deyince nekadar rahatsın diyo .. bilmiyorumda ben gerçekten yıldım bunlar bana mi acayip gelio okuyunca sizde hak,verecekmsnz