Yaşadığım sorunlardan beri 1 aydır buradayım ailemdeyim.
Benim annemle hic bir zaman anne kiz iliskimiz olmadi. Benimde yanlislarim vardi onunda vardi. Hic iyi geçinemedik. Bunda biraz annemin doğruları söylüyorum lafı arkasında patavatsızlıkları da var.
Dün dedem nasihat etti iste esinle barıs, kızın üvey anne elinde büyümesin bi haber gördüm üvey anne neler yapmis falan filan.. onu konusuyorduk ki annem hemen şu lafı etti. Eşimden icin, bosanir bosanmaz evlenecegini, annesinin ona istedigi gibi kapali bi kiz bulacagini. Ama bunlari uzgun yada o tarafa kizgim olarak demiyor. Baya baya bana caga satar gibi soyledi. Bende cok kirildim agladim tartistik. Babam sahit oldu anneme sinirlendi. Annem bana 2 gundur cacara diyor. Kocasiyla arasini bozmusum. Dogumumda bana gelipde yaptigi isleri basima kakiyor. Copune kadar attim diyor. Bende kayinvalidemin de maddi yardim ettigini onunda temizlik yaptigini soyledim. Çok kiriliyorum ama ya. Ben esimden bosansam ailemle nasil yasayayim burasi oradan da beter vallahi. Bende bosanir evlenirim dedim. Sen ne evlencen cocuk bakican dedi. Sanki kaynana gibi... Hic anne gibi degil. Hic...