0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde (4 puan) tarafından
Kayinvalidem vefat etti görümcemde 44 yaşında ama baya alımlı ve genç durar kendisi. Kayınvalidem vefat edince kendisi kayinvalidelik taslamaya çalıştı. Benim de çenem hiç durmaz lafa laf veririm hiç kendimi ezdirmem sağolsun eşim de hep yanımda durur. Bu görümcem eşimin teyzelerine benim demediğim lafları demişim gibi anlatıp beni kötülemis bende duyunca açtım ağzımı yumdum gözümü. 9 aydır flan konuşmuyoruz. 2 buçuk aylık hamileyim. Arayıp beni tebrik etmedi. Eşimi aradi dediği tek şey Duygu'ya da selam söyle. Şimdi de sürekli beni soruyumus teyzelere karnı çıktı mı asermeye başladı mı diye. Amacı ne anlamadım. Duyduğum laflar öyle böyle şeyler değil. Bu yuzden Kardeşine yani eşimle konuş konusma görüs görüşme asla bişey demem abla kardeş arasına girmem ama asla evime gelme demiştim. Açıkçası görünce bile tüylerim diken diken olup sinirim tavan yapıyo. Hele bi kahkasi var sokaktan duyulur. Şimdi de bebek doğsun görmeye giderim diyomus. Hangi yüzle gelebilcek acaba. 

2 Cevaplar

0 oy
(15,921 puan) tarafından
Bende kaynanamla kavgaliyim 1 buçuk aydır konuşmuyoruz konuşmayı da düşünmüyorum. Bende eşime sen evde yokken annen gelirse eve almam dedim. Ama sen evdeyken gelirse kapiyi açıp alirsan içeri sana bişey diyemem senin de evin senin annen ama sen yokken gelmesin dedim. 

Şimdi senin gorumcemle arandaki tartışma az çok benim kaynanamla olan tartışmama benziyor. Benim de kayannam bana yapmadigim bir şeyi yapmışım gibi gösterip köye anlattı. Ama görümcemi eve almam demen yanlış. Şöyle yanlış esin evdeyken gelip bebeği görmek isterse yapacak bişey yok hakkıdır. Yeğenidir kardeşinin evidir. Eşine de söyle sen evde yokken gelmesin dedi tek başıma tahammül edemem de biseyler de işte 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Seninle asagi yukari aynı durumdayim canım. Benim evimde bebegimi görmeye gelince eşime almak istediği kızları anlatmaya başladı. Bir kişi değil anlatiyoda anlatiyo bı ballandiriyo varya. Ondan sonra ben odama gittim evimden kapıyı çekip kendi gitti. Annesine de dedim senjn kizin bu eeve gelemez muhatabim değil diye eşime de dedim. Geçen aradı ki bebeğin fotolarıni ay çok özledim. Dedim işte böyle ozler ablan adam olaydı eve gelip goreydi Tekrar söylüyorum gelemez kararlıyım dedim. Marttan beri gelemiyor . Onun yüzünden 2 hafta sütüm kesildi hakkım haram olsun. Bı de beni watsaptan engellemiş mallll :D ben zaten engellemiştim. Şimdi yine hamileyim bakalım.neler olcak :))
(490 puan) tarafından
Mal ki ne mal adam olsunlar kendilerini dunyanjn merkeziymis gibi goruyorar illetler
tarafından
Bı de şey var :D kardeşleri Brad Pitt biz dünyanın en çirkin karısı :)) öyle görüyorlar ahahahah.
(490 puan) tarafından
Guzelligi bosver elimin altinda olsun herdedigimi yapsin modundalar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 483 göst.
15 Haziran 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 221 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde neslihanemre (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 364 göst.
27 Ekim 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 349 göst.

379,059 soru

11,346,316 cevap

34,812 kullanıcı

...