0 oy
426 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Beşiğin den pusetine bebek arabasından şampuanı na ne kadara mal oldu size tek başınızami ödediniz taksitlemj yksaa pesinmi 

13 Cevaplar

0 oy
(128,523 puan) tarafından
Hersey dahi bebek odasiyla birlikte 6bin euro
Ben hamisken bana 1122 euro verdilerrr yaaa bide dogumdan snr baby boyum 18 yasina girene kadar her ay vercekler ayrica baby boyum buyudukce paranin miktarida buyuyo
tarafından
Belçika ya geliyorum
Gel yer degiselim ☺️
(25,214 puan) tarafından
Sevdoş kiralık ev bul bana taşınıyom
Gel kiz ömerke baby boyum kanki olur bizim tranpolinde ziplarlar ☺️
-Reklam-
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Piseti eltimden istedim hamak alırım dedi o başkası aldı dedim beşiği ben alırım beğendim ortalama 1000tl tutarında... Kıyafetleri çok abartılı almam sürekli büyüyor giyene kadar yazan çok var hediye de gelen çok olur.. kremleri emzik biberon onlar ne kadar tutar bilmem 
0 oy
tarafından
Biz oda yapmadik tayinimiz cikicak yazin gittigmizde yerde yapariz dedik. Bi anne yani besik aldim. Diger kalaar 7000 8000 falan tutmustur. 
0 oy
tarafından
3500 civari falan tuttu karta tek cekim
0 oy
(2,078 puan) tarafından
 doğum ücreti de berbaer 8 9 bin tuttu 
0 oy
(2,020 puan) tarafından
Toplam 500 tl kadar
(12,499 puan) tarafından
500 tlye ne aldiniz kız :) bebek arabasinin tekerlegini vermiyolar o fiyata
(2,020 puan) tarafından
Ahahaha :D haklisin valla kuzum soyle anlatayım bebek odasi almaktan yana degildim cunku ilerde akli erince kendi secsin istedigini alalim istedim. O yuzden esimin bekarlik dolap ve komidinini boyadim süsledim,  yatağını besigini bebek arabasini sagolsun gprumcem verdi hepsi sapasaglam , pusetini bikac parca esyasini anneannesi hediye aldi, yine ayni sekilde bikac parca kiyafetini babannesi hediye alip gelmis, esimin arkadaslari sağolsunlar bizi cok severler her biri geldiginde yegenimize hediye diye bikac parca bisey getirdiler, bizede hastane çıkışı iviri ziviri düştü onlari aldik 500e yakin tuttu :D tabi daha dogumuma 45 gun kadar var hosuma gideni alıyorum
(12,499 puan) tarafından
benimde ayni sekilde canim. Bebek arabasi ev tipi anakucagi yurutec sepet besik park yatak reflu yatagi banyo kuveti filesi bile geldi. Oyun halisi kıyafetler falan eltim ablam yengem verdi hepsini :) ama kozmetikleri bezi deterjani islak mendili bile 500den fazla tuttu :))
(2,020 puan) tarafından
Doğrudur kuzum bizim kozmetik.bez deterjan emzigi.biberoni falan e bebekten almıştık ama indirim zamani vardi o zaman hepsi 350 tl tutmustu. Ama dedigim gibi esimin arkadas cevresi cok isinden dolayi arkadaşlarından genelde hediye cok geldi saagolsunlar :)
0 oy
tarafından
Valla hepsini bir heyecanla aldığım içn fiyatı hiç düşünmedim biraz da balık hafızalı olmaya başladım unuttum
0 oy
(25,214 puan) tarafından
500 TL falan. Herşey hediye geldi :D 
0 oy
(658 puan) tarafından
Yanı şimdi tun hamilelik sürecini de içine katacaksak ilaçlarla beraber rahat 10 bin doğumda 8 bin tuttu 
(658 puan) tarafından
Biraz kazık yedik ama helâli hoş olsun o doktorum olmasaydı şimdi kızım olmayacaktı ilk gittiğim doktor kürtaj yapacaktı boş gebelik diye
(12,499 puan) tarafından
Çok pahali ya bende ozelde yapicam ama 2400tl
(658 puan) tarafından
Turkiyede öyle canım ya burda da aslında 4 5 bine yapılır ama benim doktorum klinikte bakıyor normalde e hastanede de doğum olunca ikisinide ödedik
(12,499 puan) tarafından
anladım canım olsun saglikli ya onemli degil :)
(658 puan) tarafından
Aynen canım para kazanılır bir türlü ama kızım sağlıklı olsun herşey olur
0 oy
(45,051 puan) tarafından
Oda yapmmadik cok kucuk daha benim yanimda yatmali besigi ablasindan vardi zaten pusetimizde vardi bebek arabasi aldik sadece kiyafetlerle felan bin lira tuttu ikinciler birazda masrafsiz galibaba 3 yasina felan gelsin yanimdanda ayirmayi dusunuyorum 
0 oy
(2,242 puan) tarafından
kiyafetleri bakim malzemeleri vs tas catlasa 500 tuttu cunku ben hep indirim yakaladim yarca parca aldim . bebek arabasi 260 a aldim besik minik besiklerden bez olanlardan mama sandalyesi orumcegi falan abim verdi kendi cocugu buyudugu icin simdi yengem hamile kalirsa ona tekrar vercem donusumlu kullancaz . bak oyle bir yakinin varsa yapabilirsin bunu :) 
0 oy
tarafından

Puset almadık 

Beşik almadık 
Birçok şeyini daha almadık hepsi vardı zaten 2.ye gerek yok diye düşündük 
Ama toplarsak eğer 2000 liraya yakın tuttu masraf ayrıca doğumdan sonrasıda var bunun örümceği mama sandalyesi osu busu bebeğe çok para :D :D hemde çok benim bu yaşıma kadar harcadığım paranın toplamı bebeğime 6 ayda gitti be :D
0 oy
(3,618 puan) tarafından
Valla Hep sağdan soldan geldi ben  2 hastane için takım aldım bide biberon emzik pişik kremi bez ıslak mendil okadar gerisi adan zye cevremden geldi 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 532 göst.
6 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 496 göst.
6 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 71 göst.
0 oy
17 cevap 224 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hilay (392 puan) tarafından soruldu