0 oy
526 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (211 puan) tarafından
Kaynanamla bir oturuyorz bende bugün 8 gibi kalktım genelde kaynanam toruna bakiyir o gelene kadar ben kahvaltıyı hazirliyirum kahvaltı yapınca tekrar torunun yanına gidiyor neyse bu sabah 8 gibiydi kalktım 34+2 haftalikta hamileyim gece yatamıyorum agridan sızıdan bu sabah geldi bn kahvaltı hazırlamadim ütü yaptim çünkü desen 1 aydır evde hiç ütü yapılmıyor halbuki geçen pazar yaptım geldi çamaşır makinesi çamaşırları yikamisti geldi sepeti yere vurdu anladım bana tavır yaptığını konuşmadı biseyde demedi çamaşırları asti bnde ütü yu bitirdim ddm kahvaltı hazırlım geldi. Artık erken kalk dedi ben hiç bişey yapamıyorum halim yok dedi o torununa bakıyor onların evinde o gelene kadar ben yemeğinden tut sofrasına kadar hazırlıyorum çok zoruma gitti hatta agladim biseyde diyemedim siz olsanız ne söylerdiniz saygısızlık olmasın diye benim gibi susarmiydiniz

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy ne susucm bee korksun benden 
-Reklam-
0 oy
(5,489 puan) tarafından
Mecbur susaedım, babası vefat ettiğinden beridir eşim annesine aşırı düşkün. Ve sonuçta eşimin annesi tamam der geçerim yapamasam da gönlü olsun
(211 puan) tarafından
Bende öyle düşündüm bişey diyemedim ama çok zoruma gidiyor
(5,489 puan) tarafından
Haklısın ne olursa olsun insanın çok zoruna gidiyo
(33 puan) tarafından
Ne kadr guzel bi yorum ++  burda oyle kaynanalar gorduk okuduk ki canim seninki yine torun bakiyo camasir serio falan kimin kime muhtac olacagi belli olmuyo bakarsin dogumda bi tek kaynanan yaninda hamile oldugun icin suan daha fazla alingan ve duygusalsin dikkatini dagit baaka seylerle zamanini gecir dogum hazirligini yap kuzum.
(211 puan) tarafından
Canım benim ilk gebeliğim yani benim çocuğum değil çamaşır seriyi evet ama burnumdan da getiriyo bişey yapamna kadar tavirlariyla
(33 puan) tarafından
Diyorum ya kuzum ne kaynanalar var alisana kadr omur gidiyor sende haklisin ama daha cok hamileligine esine odaklan sen onemsemedikce hayatinda yerleri azalir bak bunu unutma ben bunu eltilerime ve gorumceme uyguladim geecekten de oyle gormeyip duymadim zamanla yok oldular
0 oy
(5,022 puan) tarafından
Baktığı torun senin çocuğun mu?
(211 puan) tarafından
Yok deil cnm ilk gebeliğim
(5,022 puan) tarafından
Başkasının çocuğunu bakarken yorulmuyor da sana gelince mi yoruluyor yani.
0 oy
(51,294 puan) tarafından
bebek yormuyor mu onu oturdugu yerden mi bakiyo bebege. cocuk ev isinden daha yorucu
(211 puan) tarafından
Bnm çocuğum deil cnm ilk gebeliğim yo cnm yorulurmu bana gelince yoruluyor ama bn herşeyi ALLAHa bıraktım
(51,294 puan) tarafından
yok iste eltin mi gorumcen mi torun dedigin kimse ondan bahsediyorum
(211 puan) tarafından
Görümcemin
0 oy
tarafından
Hizmetçi gözüyle bakıyorlar resmen insana bende her işi yapıyorum ama inan çok nankörler en ufak hatanda hiç Bi iş yapmaz olursun bende artık takmıyorum eşimle yediğimi içtiğimi hazırlıyorum o kadar ütüyüde artık yapmıyorum dedim hep benmi yapıcam dedim diğer gelinlere gönderdi artık böyle ben babamın evine gidince 1 bardak kaldırmaz bana kimse hamileyim diye bide bu kadının hizmetinimi yapıcam eli ayağı tutuyor kendi yapsın ve sen hamilesin 
(211 puan) tarafından
Düşünmezki canım sanki gelin değilde hizmetçi almış
tarafından
Gidip toruna bakabilecek güçteyse herşeyi yapar sende çok üstüne düşme işlerin hem yapıyorsun hem surat çekiyorsun
(211 puan) tarafından
Düşmesemde surat yapıyor düssemde yapıyor
tarafından
Sende aynı tavrı koy ve hiç umrunda değilmiş gibi davran en azından ayrı eve çıkana kadar
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Kaynanizin yaptığı tavırlar çok saçma ama sabah 8de keşke ütü den önce kahvaltı yapsaydınız yani sabah sabah kahvaltı utuden daha önemli diye düşünüyorum 
(211 puan) tarafından
Onu bekliyorum kahvaltı yapmıyorum ütü yapmasaydm daha neler söylerdi
0 oy
(17,715 puan) tarafından
bende hamileyim rahatsızım yoruluyorum de zorla yaptıramaz ya
(211 puan) tarafından
İnsanın kendisinin düşünmesi lazım benim hamileliğim ne kadar riskli olduğunu biliyor düşünce yoksa ben ne diyeyim
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Yetişmeye çalışıyorum ama ben de çok yoruluyorum hamileyim dinlenmem lazım falan de, bu kadar oluyor de. Fazlasını istiyorsa hizmetçi tutsun 
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Kimin çocuğuna bakyosa kahvaltısını ordan etsin. Ne biçim saçma insanya. Hiç susma sustukça tepene çıkyo bunlar.
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Karnn burnun da sen bkliyo utansın bnce surtsz susma bacım sustukça daha çok yaparlar 
0 oy
(105 puan) tarafından
Bnde kayınvalidem le oturuyorum canım bnde hamileyim 25+4 ilk gebeliğim ve çok zor geçiyor bana da sürekli söyleniyor işte bizde hamile olduk böyle hiç olmadik falan diye eşimin babası yıllardır yurtdışında mecburen oturuyoruz benimki de aynı az yatsam söylenir millet yatiyo falan diye bişey desem eşimde kusuyo bı tek bana kusmuyo annesine de küser o bı evde anlaşamıyosunuz diye oğlunun korkusundan bazen dilini yutar bazen de hiç susmaz bizim bide daha babanne var o kayınvalidem sende beter bana iftira bile attı canım bişey diyemiyosun büyük işte kocani seviyorsun katlanıyor sun ne diyim
(211 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
İnşallah canım vala hem ağrılar hemde bu davranışlarına dayanamıyorum torununa bakabiliyor herseyini yapabiliyor ama bana gelince yapamıyorum erken kalk herşeyi üstüme yıkıyor ALLAH var yarın ne hesap vereceksin hadi kendimi geçtim karnimdaki çocuğun günahını bedelini nasılodeyecek
(105 puan) tarafından
Ah canım ah bende o durumdayım yemin ederim biz evleneli bı sene oldu bazen hasta oluyo insanlık hali ben yatıyorum bana kalk hadi ne yemek yapican akşama diyo ben çok yoruldum diyo halbuki hiç bı iş de yapmıyo dizim ağrıyor diyo bı iş de yapmıyo yoruldum diyo ne dicen işte Allah büyük diyorum rabbim sen görüyorsun diyip geçiyorum bn bide tez canlıyim kalkar sinirlenir yaparım bişey de demem sonra seslenmedigimde neden seslenmiyn diye söylenir
(211 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben bı gece hastanede kaldım odama geçtim yattım kaynanam geldi bu saate kadar yatilirmi dedi kalktım bı yemek yapmıştı oyd yemedim inadına ben her zmn yemek yapıyorum o yatağa düştüğünde ben ona çocuğum gibi bakıyorum kahvaltı yatağına gotryrm bn kahvaltı yapamdim halimde yoktu gelip demedi bn birşeyler hazırlım yazık günah yapamaz o şimdi bn kalktım bı iki poğaça yedim yarın çocuğum dogrsa napcam nasıl bakacam diye diye takintilarim başladı ruh sıkıntısına döndü resmen takintilarim ne diyim ALAH büyük bakalım
(105 puan) tarafından
Boşver canım kafana takma Rabb'im büyük Rabb'im veriyorsa vardır bı bildiği halimize şükredelim Rabb'im daha fazlasından korusun inşallah
(211 puan) tarafından
Amin cnm amin
0 oy
(4,962 puan) tarafından
Anne derdim ev işi nankör yap yap aynı ben şuan zorlandigim için gücün yettiği kadar yapıyorum sende öyle yap fazlasını da benden bekleme trip atiyosun fark ediyorum hiç gerek yok derim
0 oy
(759 puan) tarafından
O ne ki biz yeni ayrıldık daha doğrusu onlar ayırdı pat diye. 2 senedir birdik belki ya 4 yada 5 kez kaynanamın elinde süpürge makinesini gördüm asla iş yapmaz toplasam 2 yılda 1 ay tek yemek yapmıştır hep gösteriş kayınpederim geleceği zaman koşar kapının önünü yıkar bahçeyle uğraşır sonrada herşeyi ben yapıyorum der. Her neyse hem ayırdılar hemde hala inip yemeğini temizliğini yapayım istiyor tabi yapmıyorum normal olarak çünkü ayriyim mecbur değilim. Trip yapıyor sorun çıkarıyor geçen 3 4 günlüğüne babamgile gittim. Annemi aradı dedi ebru 2 yıldır eve gelmiş yemek dışında hiçbirşey yapmamış salondan pislik atıyormuş ben temizlemeden ebru temizlemiyormus. Benim kocamın elbiselerini mi  yıkamamış ütülemiş ve daha fazlası. Ben ki kayınpederinin iş kıyafetlerini bile utuluyordum karnım burnumda. Doğuma gitmeden 2 gün öncesine kadar yemekleri ben yapıyordum kendi temizligimj yaptım halılarımı yıkadım elini atmadı. Ama şimdi herkese rezil etti beni kimle konuşsa birşey yapmıyordu diyor. Ben birgün olsun konuşmadım Allaha havale ediyorum canım 
(211 puan) tarafından
ALLAH indn bulsunlar. İnsan biseyde diyemiyor sırf huzursuzluk çıkmasin diye

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 398 göst.
20 Kasım 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Citipiti (3,978 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 276 göst.
9 Nisan 2021 Diğer kategorisinde tugcevepars (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
65 cevap 2,049 göst.
0 oy
10 cevap 407 göst.
26 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ctnky (24 puan) tarafından soruldu

408,192 soru

12,260,085 cevap

37,339 kullanıcı

...