Arkadaşlar çok karşılaştım diye yazıyorum kedilerin tüyü zararlı değildir üstündeki parazitler zararlıdır eğer kedi parazit taşıyorsa onu tüyünde tutar ağza kaçtığında kist yapar ya da toksoplazma çiğ et yedirilen ya da avlanan kediler de olur asili kedilerde asla kist olmaz benim kedilerim hem aşılı hem bakımlı bebeğim doğduğunda da onlarla büyütecegim aile dostumunuz göğüs cerrahi onun evinde bile kedi var 5 yaşında kızıyla büyüyor bu da kedilerim bakın iki tane eşim sevgiliylen erkeği bana almıştı dogum gunumde ben de dişiyi almıştım ona biz evlendik onlarda evlendi )kucuk olan da kızlari küçüğü sahiplendirdik kediyi sevmeyenler bazen evime gelmek istemezlerse umrumda değil onlar benim evlatlarimve onların evi kimse kusura bakmasinve çok titiz bir insanim evim de mis gibi gram pisliği yok kedinin
Canım benim hep hayvan sevsizini hissetmemiş hayvan sevmeyen doktorların uydurmaları bunlar işte yok zararlı yok kanser yapar.kesşe herkes sen gibi düşünse. Allahım nasıl da tatlılar benim yerime de mıncıkla her yerlerini
Benimde minnoş bir sarman oğlum var
ve simdi ona bir erkek kardes gelecek ben cok heyecanligim aralarindaki iliski nasil olacak cok merak ediyorum. Kesinlikle de sizi katiliyorum asilandiklari surece kedinin tuyu bizim sacimizdan farksiz oluyor. Bunu bana hem veterinerim hemde doktorum soyledi. Bebim toksoplazmaya bagisikligim olmamasina ragmen hala gönül rahatligiyla tüm temizligini yapmaya devam ediyorum. Önemli olan 2 3 ayda bir yaoilan ic diş parazit asisi.
Güzel canlarım benim.onlarin hiç bir zararı yok. Zararı olan çok bilmiş sevmeyen insanlar bence . Benim de minnoş bı kızım var .gelip karnıma yatıyor .herkes birşey diyor takmıyorum esimde çok seviyor .dediğin gibi evimde mis. tüy bulasck diye gelmek istemeyen de var .gelmeyenlerin eksikligini yaşamıyorum çünkü oda evimin bı bireyi
O son attigin fotoda ki kedişinin gozlerine bayildimm resmen dogustan eyeliner çekilmiş resmen kedi diye demiyorum miss turkey guzellerine taş çıkarır
Ya ama çok tatlılar bunlar canım ben uzaktan sevebiliyorum sadece elimi süremiyorum hayvanlara benim yerime de sev mıncıkla ☺
1,493,193 soru
24,397,807 cevap
349,901 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın