0 oy
491 göst.
Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından
Ev almayı düşünüyoruz. Alacagımız evde illaki icime sinsin guzel olsun istiyorum. Uzun sure oturacağız cunku. Bir ev bulduk sıfır bina herseyi hos güzel asansörlü, salon mutfak hersey okey, sadece arka1 odası karanlık oda. Işıklığa bakıyor. Orası ya cocuk odası ya yatak odası olacak. Cok kararsız kaldım. Işığı da geçtim havalandırma bile olur mu acaba orda. Siz ne diyorsunuz var mı öyle odası olan? 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim öyle odam yok ama tam uyumalik olur orasi ya☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(3,756 puan) tarafından

Ablamınevi var yatak odası olarak kullanıyor cami var ve havasız değil tabiki ışıklı oda gibi değil ama yinede iyi 

(176 puan) tarafından
Bende ytak odası olarak dusunuyorum cok ta kotu degil mi diyorsunuz
(3,756 puan) tarafından
Valla ben kapalı alanda kalamm nefes alamam daralirim ama o odada bunu yaşamadım
Sende yasarmisin blmm ama pencere var ise sorun olmaz rahat olur diye düşünüyorum cnm
0 oy
(13,773 puan) tarafından
valla evim 3+1 aynende o şekilde bir odam var. Ardiye yaptim yani ıvır zıvır. Surekli isik yanmasi lazim. Caminin oldugu yerde cok tuhaf. Hep kapali yani
(176 puan) tarafından
Benimde şua nki evim öyle 3+1 oldugu icin kiler olarak kullanıyorum. Ama alacagımız 2+1 oldugu icin yatak odası olarak kullancam nasıl olur bilemedim
(13,773 puan) tarafından
Hmm 2+1 de daha sikinti olur. Bilemiyorumki canım ben bogulurum sanki :)
0 oy
(125 puan) tarafından
Benim var yatak odaasi yaptım canım çünkü pek kimswyw sokmuyoruum eşim ve ben yalnız giriyoruz o bakımsan havLandırma filanda rahat oluyor 
(176 puan) tarafından
Bende yatak odası olarak düşünüyorum. Çok mu karanlık oluyor gündüzleride yoksa çokta kafaya takıcak kadar değil mi.
(125 puan) tarafından
Kafaya takılacak kadar değil hem avantajlı yanı gündüzleri daha iyi oluyor uyku için:-))
0 oy
tarafından
Klostrofobim var camdan dışarıyı göremezsem o odada veya o evde kalamıyorum 
(176 puan) tarafından
İlginccc
0 oy
tarafından
Kaynanamla birlik yaşıyorum onların var Bi odası hiç Bi işe yaramıyor gereksiz eşyaları koymuşlar hapis gibi resmen her odası ışık alan Bi ev bulun bence yatak odası da yapsan insan ferahlık istwr
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Oooff yatcan o odaya gunlerce uyuyucan
0 oy
(8,061 puan) tarafından
Benimde yatak odam boşluğa  bakıyor ve o kadar güzel ki karanlık ve serin oluyor. Ama benim alt kat ve o tarafta balkonum var biraz da olsa ışık alıyor tamamen karanlık değil salon ve mutfak ışık alıyorsa yatak odası uyku odası zaten çokta önemli değil bence daha çok huzur veriyor uyuyacağım zaman 
0 oy
(133 puan) tarafından
Benim evimde de var çocuk odası yaptım daha güvenli cam olmaması daha iyi ikiside küçük ve 5. Katta oturuyorum çok meraklılar o yüzden karanlık odayı onlara yaptım güvenlik açısından 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 334 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,209 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 823 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nazenin premses (9,921 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 92 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde clk38 (1,566 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 781 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kralice (19 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,868 soru

24,377,881 cevap

348,465 kullanıcı

...