0 oy
373 göst.
Aile kategorisinde (927 puan) tarafından
Geçen martta fark etmişti koltuk altında şişlik zamanla iyice büyüdü. Meme kanserinden şüphelendiler ama değilmiş. Ultrason mr ve patolijiye parca gönderildi lenfoma kanseri teşhisi konuldu. Geçen ptsi öğrendik. Doktor kemoterapiye başlıcaz demiş. Bu salı bt pet bilmem ne testi var baska uere yayilmis mi evresi nedir falan ona bakilcak ona gore uygun kemoterapiye baslicakmis  doktor.. Annem zaten gün görmemiş bi kadın bi görseniz bi tanisaniz.o kadar masum o kadar iyi niyetli ki.kendi öz annesi bile sevmiyor acimiyor.hayatta hiç bi yönden yüzü gülmedi.. bize belli etmiyor ama çok uzuluyo .eşime söyledim getirdi annemlere beni bikac gündür yanındayım moral vermeye çalışıyorum. Acaba lenfoma kanserinde ki.tedavide saçlar kaslar falan dökülüyor mu :( anneme dua edin lütfen 

16 Cevaplar

0 oy
(909 puan) tarafından
Allah yardımcısı olsun canım inşallah iyileşir 
-Reklam-
0 oy
(4,174 puan) tarafından
Cok cok geçmiş olsun canim inşaAllah kötü huyylu deyildir ve iyi olur biran önce..
0 oy
(44,924 puan) tarafından
Benim kaynanamda da cikti 1 yildir hastaneye gidip geliyo kemoterapi gordu yanit verdi iyi huyluydu zaten ameliyatta oldu lenf bezlerinide aldilar o.taraf kolu eli sis biraz su anda iyi kurtuldu sayilir 3 ayda bi kontrole gitcek tedaviyi geciktirmesin biran once baslasin ne kadar erken o kadar iyi rabbim yardimcisi olsun tip cok ilerledi gercekten doktorlarimiz bu konuda cok iyi atlaticaktir insallah
(927 puan) tarafından
Kemoterapi görünce saçlar falan dökülüyor nu
(44,924 puan) tarafından
Evet canim hep dokuldu kaslari felanda baya seyreklesti kiprikleri bile azardi simdi tedavi bitti cikiyo yeni yeni
(927 puan) tarafından
Annem.cok üzgün. Kemoterapi deyince ilk aklına saçları kasları geldi .onlar dökülünce psikolojik olarak daha çok yipranicak:(
0 oy
(798 puan) tarafından
Rabbim yardimciniz olsun annene acil sifalar dilerim inşaallah tez zamanda sagligina kavuşur hastalik hakkinda hiç bilgim yok canim
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Allah sifasini versin canim insallah cok gecmis olsun :(
0 oy
(10,204 puan) tarafından
Ahh cnm çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşallah :(( lenfoma kanseri tedavisinden dolayı değil de kemoterapi aldğı için dökuluyor evet :(
0 oy
tarafından

Hıc fikrim yok canım ama Rabbım gani gani sifa versin annene sizlere bagıslasın ınsallah <3

0 oy
tarafından
Üzüldüm cnm Rabbım şifa versin 

Rabbım anneni sıze bağışlasın 
0 oy
tarafından
Çok çok geçmiş olsun inşaallah Rabbim şafi ismi hürmetine sifalar versin inşaallah saçlar kaşlar kanserden dolayı değil kemoterapi aldığı ilaçlar yüzünden dökülür tedavi bittikten sonra da tekrar çıkmaya başlar ınsaallh en kısa zamanda şifasını bulur annecigin ❤
0 oy
(2,078 puan) tarafından
Kemoterapi alırsa dökülüyor canım, belli bir ara bırakıyorlar o sıra saçlar geliyor. RRABBİM yar yardımcınız olsun, şifalar nasip etsin zor süreç
0 oy
(14 puan) tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
0 oy
tarafından
Rabbim Şafi ismimin yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah 
0 oy
(73 puan) tarafından
İnsaAllah sagalar canim.Allah ozu komey olsun
0 oy
tarafından
Canım geçmiş olsun annene moral ver bizde anneyiz annne anlarsın yardımcı ol
0 oy
tarafından

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah benimde babam prostat kanseri yıllardır tedavi görüyor 2 kez ameliyat oldu birde babamdan anneme virüs bulaşmış annemde de rahim ağzı kanseri öncüsü başlamış babam kemoterapi 3 ayda bir görüyor dökülme olmadı pek annemde kriyoterapi görüyor virüsten dolayı oluşan yaralar yakılıyor şuan Hamdolsun durumları iyi ama işte yıllarca tedavi görecekler sende kendini üzme onun için dua et çok zor seni çok iyi anlıyorum ama üzülmek çare değil Rabbimin imtihanı herşey Rabbim elden ayaktan düşürmesin inşallah herşeyin tedavisi var inşaAllah annende iyi olur Rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin inşallah :(

0 oy
(3,743 puan) tarafından
Rabbim tez zamanda safi ismi ile şifa versin canım acısını yaşatmasın hiçbir zaman annenin sevdiği seyleri yap yanında sakin üzüldüğünü belli etme rabbim yar ve yardımcıniz olsun inşallah

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 304 göst.
2 Mayıs 2024 Aile kategorisinde mehal (749 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 337 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Merveee YE (334 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 399 göst.
6 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 312 göst.