0 oy
593 göst.
Diğer kategorisinde (443 puan) tarafından
Kızlar gebelikte kilo çok aldım şuan kilom 85 arası 163 boyum bayrama tunik veya elbise almayı düşünüyorum ama benim takıntım şu ki beni kilolu ve basenimi arkadan çıkaran dar şeyler sevmiyorum öyle olduğunda sıkılıyorum ister istemez bu yüzden size sorum şu kilolu kapalı bayanlar nasıl model giymeleri lazım basen çıkartmayan ve kilolu göstermeyen neler tercih edebilirim 

3 Cevaplar

0 oy
(132 puan) tarafından
Geniş ve salaş model giyiyorum benim basenim var üst dar alt geniş fırfırlı olandan giyiyorum genelde 
(443 puan) tarafından
Toplu tutuyor mu canım peki canım vücut hatlar belli etmiyor değilmi
(132 puan) tarafından
Yok çok rahat elbise çok güzel duruyor ben modaselvim den alıyorum sende bak istersen
(443 puan) tarafından
İntenetten cesaret edemiyorum canım ya ya dar kesim olurda üzerime olmazsa boşuna para veririm diye bedenimi tam nasıl anlarım bilemiyorum elbiseye göre
(132 puan) tarafından
Normalde hangi bedeni alıyorsan aynısını alıcaksın bol kesim olanlar fotolardan belli zaten aynısını gönderiyorlar canım güvenli site
(443 puan) tarafından
Tamam canım ben bir bakayım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından

Böyle bol şeyler veya belden bağlamalı.olabilir annem 85 kilo ve üstteki.modellerden giyer :) şimdi annen mi diye şaşıranlar olabilir annem 35 yaşında ve cıvıl.civil bir insandır :) gençliğinde içinde kalanların acısını.çıkarır 

image

image

tarafından
Bak ykrumu duzelttim kuzum;) annem ordaki kardeşimim düğününde çekilmişti
tarafından
Kardelen kuzum daha gençsin ya sende bunlar da pek de öyle olgun işi  değil yakışır ama istersen bak sen gene de bulursun zevkine  göre kuzum
tarafından
Ayyy evet ya ne kadar genç maşallah hayata erken başlamış annen gezsin tozsun bundan sonra giyindin şıkır şıkır haketmiş kadin:))
tarafından
Evet kuzum.bende babam da öyle diyoruz ye iç gez dolan hem oğlan evlendird hem kiz 3 tane de bekar var tek kiz benim bu arada gez keyfine  bak:)gider kapalı renkler alır kendime babam kızar hayır renkli al ya diyor olmaz yaşım geçmiş fln da gene genç takılıyor benden iyi valla:)))
tarafından
Yok ya ne geçmedi tam giyinip süslenme yaşı onun su an
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Canın bende senin gibiyim 67 den 90 a çıktım hamileyim elbise giyiyorum bu sıcaklar da hem rahat hem de kilolarimi örtüyor çok da şık duruyor 
(443 puan) tarafından
Ne tür modeller giyiyorsun canım
(1,772 puan) tarafından
Bak mesela yukarıda foto atmış İlknur orda elbiselerin en sondaki beim elbisenin aynısı o tarz salaş hem kilomu kapatıyor hem şık fiyatını görünce ayrı bir üzüldüm ben daha pahalıya almıştım :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 117 göst.
0 oy
5 cevap 166 göst.
22 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 397 göst.
19 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (566 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.

Kategoriler