Ya kızlar ne zaman poğaça yapsam içi hamur kalıyor pişmiyor 5 dk 5 dk diye diye bu sefer sertlesiyor Yenmiyor bezelerini ceviz büyüklügünde yaparim cok buyuk yapmam niye öyle oluyor bilmiyorum simdik yine yaptim yine pişmemiş üstü alti cok güzel kızarmış ama içi maalesef yine hamur ben napacam bi akil verin bu arada tek poğaça da degil her ne yaparsam kek börek hepsi yani
Kafadan yapıyorum canım ama yaptığımı söyleyeyim sana üç yumurtayı leğene kırdım direk içine iki kepçe yogurt doldurdum sonra dereotunu doğrayıp kattım sonra instant mayayı bir kaseye doldurduğum ilik suda iyice erittim karışımın içine döktüm sonra da istediğim kadar tuz kattım sonra da bir çay bardağı yağ ve az biraz da şu teremyagdan sıvı olanından ama kattım sonra da az az un kattım ta ki kulak memesinden az daha cıvık olacak yumuşaklıkta olana kadar da yoğurdum ama en önemli püf noktası pogocalari yap üstüne yumurta sürmeden üstünü örtüp on onbeş dk beklet canım zaten sisecekler sonra da pişince daha da sisecek yumuşacık olacak
180 derece de on dk önceden isittigin fırına 30 dk koy ama fırını hiç ama hiç açma son 10 dk de açıp bakabilirsin
378,118 soru
11,317,334 cevap
34,763 kullanıcı