Kaynanam benden borç istedi yalvar yakar 2 gün sonra param gelicek vericem dedi bebeğimin ihtiyaçları için sakladığım 100 TL yi verdim 2 ay oldu halen vermedi konuyu da açmadı onun yüzünden kızımın bezi bitti ıslak mendili bitti pişik oldu umursamadı kendisinin maaşı var ve bayaa para geldi yeğenlerinden falan geçen kahvaltıda eltim çeyreğimi satıcam bana biraz para lazım dedi kaynanam ona kızdı sen niye altınını satıyorsun gunahsin benden niye istemedin ben sana borç veririm dedi o yok ben istemiyorum altınımı satıcam dedi ben de dedim ki varsa bana 100 TL borç ver hastaneye gitmem lazım ben sana bu ay çocuk parasını alınca verim önce sustu sonra param yok veremem dedi ben de 2 gün sonra ona verdiğim borcu geri istedim dedim oğlunun maaşı yok cebinde para yok kızın bezini mamasını mecbur ben alıyorum yoksa istemezdim dedim hanfendi kalkmış kızıyla telefon da konuşurken benim dedikodumu yapiyor parayı kurbana verdim diyor halbu ki kurbana falan vermedi kendine lazımdı diye istemişti bana laf söylüyor şimdi sizce haksız mıyım napim