0 oy
1,405 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
 Hani şu Adana'da yapılan Şırdan var ya o bana çok değişik gelmişti şekil olarak çok iştah açıcı değil ama lezzetsiz ve sayılmaz

44 Cevaplar

0 oy
tarafından
Balayında yemiştim adını tam hatırlamıyorum mor renkli yoğurttan yapılmıştı sordum lahana mı diye yok demiştiler adını merak etmiştim 
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

image

pışmış ve pişmemiş halı kuzum ☺️ 
tarafından
Mideniz bulandıysa affedın kızlar
Bırdaha asla yemem iyy
tarafından
Büyük konusmuyim ama para verseler yemem kız ben bunu
(3,270 puan) tarafından
bir hayvanın eti budu dururken neden bu diye sorarim da bilerek yetmemişsin ztn kuzum ilginç yani haram olduğunu da duymuştum biyerden
tarafından
Haram oldunu bılmıyordum cnm
(3,270 puan) tarafından
Ben net biyerde gormedim cnm yanlış bilgi olmasın ama biyerden duydum araştırmak lazım
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Tuzlama bir harika dostum
0 oy
(680 puan) tarafından
Keledoş diye bir yemek vardı onu yedim Malazgirt Tatvan tarafları yapıyor tadı cok güzeldi 
0 oy
(271 puan) tarafından
Kız o senin değişik dediğin şırdana biz bayılırız kimyon ve limonla nefis olur değişik bişey de yemedim sanırım aklıma gelmiyo 
tarafından
Ben daha once yememistim
0 oy
(592 puan) tarafından

Kum midyesi yemistim, esim dalmayi sever daldiginda cikarmisti direkt denizden cikarttigi gibi yiyebiliyosun cok lezzetli bisey. Ahtapot, yengec, deniz taragi falan da yedim. Denizden ne ciksa yerim :D

0 oy
(6,187 puan) tarafından

Ahtapot ama cok guzel:D

0 oy
(14,065 puan) tarafından
Bizde yaparız şırdanı ama yemiyorum ya 
0 oy
(657 puan) tarafından
Kazikk cok yedim bilindik bisey ama olsun :D
0 oy
tarafından
Sabun ve çamaşır makinesi deterjanı yiyordum bazı vitamin eksikleri sebebiyle
tarafından
Suşiyi çok merak ediyorum
0 oy
(614 puan) tarafından
Ahtapot ve yosun. Ahtapotu çok beğenmedim ama yosun güzeldi :D 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Midye tutana kadar eziyet çekmiştim
0 oy
(240 puan) tarafından

Eşimle evlendiğinden beri normal bisey görmedim zaten hep onların gorelerine ait yemeklere denk geldim bikez misafirliğe gittik memlekette 4 gün soğan ekmek yedim aşırı tuaf ağır geldi yaptıkları gözüme :)

0 oy
tarafından

Midye ve mumbar yedim :D asla ve katiyen yemem dediğim şeyleri hamileyken aserdim.  :D 

0 oy
(12,768 puan) tarafından
Sırdan bende merak ediyorum ahtapot VS merak ediyorum 
(7,936 puan) tarafından
Ahtapotu hic merak etme güzel degil valla hele ahtapotun  sırtı kuzu etinin yaği gibi yumuşak bisey çok kötüydü yenmez
(12,768 puan) tarafından
Valla öyle Bi iştah yiyorlar ki
(7,936 puan) tarafından
Bende o çinlilerin asmr videolarina kanıp gittim çoğu çin yemegini denedim hiç biseye yaramiyo yenmez ama havaalinda bi çin yemegi yedim o çok güzeldi çinlilerin çorbalari cok güzel oluyo genelde
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Ahtapot yengeç karides mürekkep balıği köpek balıği bunlari yedim çin restorantinda hiç güzel degil tatlari
0 oy
tarafından
Kız bşy diyim mi hamıleliğimim basında hiç yemediğim şırdan için agladım gecenın bi vakti illa istiyorm diye tıktokta cok karsıma cıkıyodu cnm cekmıstı
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Yediğim en iğrenç degil de kral yengeç yemek cok istiyorum. 
0 oy
(2,071 puan) tarafından

Posta girmeden aklıma şırdan geldi hamilelikte yedim ama evde kendim yaptım aradığım lezzeti bulamadım daha yağlı bişey bekliyordum belkide ben beceremedim gidip yerinde yemek lazım :D

0 oy
(3,033 puan) tarafından
Yengeç bacağı salatasi yemiştim fena değildi 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 1,220 göst.
0 oy
14 cevap 520 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Tomurcuksss... (986 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,127 göst.
0 oy