0 oy
818 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (114 puan) tarafından
kizlar carsamba gunu annemlerdeydum oglen sicaginda alosverise gittim geldim sabaahina ve halsizlik bogaz siskinlugi kuru oksuruk vucudumda kemiklerimde sizlama bas agrisi  oldu bnde 1 gun sorna eve veldim alt katya kaynannam kaynm ve iki gorumde oturuyo baktim onlarda ayni durumdalar ama onlar disari cikmadilar evdeler ayni coluk cocuk hepiniz ayniyiz surekli.ilac aliyruz bitki cayi tuketiyoruz korkumuzxn garabtinaya alirlar diye hastanee gitmiyrouz acaba sicaktanmi boyle olduk yoksa koranadanmi yaa ?? :(( ben emzirdigimden dolayi evde cocuklaromin suruplarindan iciyorum normal ilacta alamiyorum hala hafif derecede rahatsizim rahatsiziz 

31 Cevaplar

0 oy
(240 puan) tarafından
Hepiniz birlikte ölmek için mi ? Hastaneye gitmiyorsunuz  o emzirdiğin çocuğun günahı ne varsa böyle bisey ila birini kaybedince evden biri öldüğünde mi gidiceksiniz? Hastane bence en büyük hatayı gitmemek ile yapıyorsun....
-Reklam-
0 oy
(855 puan) tarafından
Bilinçsizlik diz boyu bravo valla! İnşallah değilsinizdirde 15 gün ayrı kalamam diye çocukların hayatını karartmıyosundur! 
0 oy
(92 puan) tarafından
Ben eşim Bebeyim kaynanam və hepimiz coronaydik 14guneiyilestik. Kotulesmediyiniz haldır hastahanede yatmanın bir anlamı yok doktorlar konusup sizi bilgilendirsin evinizde tedavi görün korkulacak bu r şey yok kotulesmediyiniz haldır evinizde oturun pozitiv olun. İyilesiceksin canm sadece dışarı falan çıkma  hepsi bu kadar
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Cik git  hastaneye tobe tobe ya
0 oy
(16,602 puan) tarafından
Aynısı eşime ve bana da oldu genel bi salgın bu koroya demediler serum verdiler ilac yazdılar boğaz enfeksiyonu dedi doktor iyi geldi bize ve geldik kuru kuru bitki çayları ile olacak şey değil korona olsa bile ölmeyi mi bekliyorsunuz evde tabi ki de gidin hastaneye 
0 oy
(2,747 puan) tarafından
Yavrularina yazik bacim daha gecen bi anne burda kotu haberi paylasti kahr olduk yapmayin lutfen sadece çocuklari dusundum sadece onlari gozlerim doldu
(2,747 puan) tarafından
Emziriyosun cnm ya sutunden cocuga gecerse yaa off
0 oy
(9,650 puan) tarafından
Bildiğin tüm corona belirtilerini sıralamışsın..  ailecek belli ki bulaşmış..  ve neden hala evdesiniz ? O evden hiç ekmek almaya çıkan çöp atmaya çıkan markete ise hiç mi kimse gitmiyo ? Neden birilerinin vebalini almaktan korkmuyorsun ki ? Evladından ayrı kalma diye belki de başkalarını evlatlarından ayiricaksin? Bu hastalık sadece 1 kişiden tüm dünyaya yayıldı..  bulaşıcılığı bukadar açık net gözler önündeyken neden ? Yok ya anlamıyorum gerçekten anlamıyorum empatide yapamiyorum..  bireysel mutluluğu değil herkesi düşünmek şart. Geçmiş olsun insallah kimseye daha fazla bulasmaz
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Ay postu okuyunca sinirlendim cahilliğin bu kadarına da pes artık daha yeni burda minicik kız öldü siz nasıl insanlarsınız hiç mi ekmek yemiyosunuz illaki çıkıyorsunuz dışarı ya da eşiniz çalışmıyor mu ise gidip gelmiyor mu yapmayın kul hakkı günaha giriyorsunuz sizin gibiler yüzünden bu hastalık bitmez 
0 oy
(2,444 puan) tarafından
Sizin gibiler sayesinde yayılıyor zaten. Cok mu zor 112 aramak?? Çocuğun veya sen veya ailenden biri ölse daha mı iyi?!!? Bağışıklığı düşük belki çocuğunun belki sen bitki çayı ile atlatacaksin ya o sabiler suçu ne. Biraz mantıklı düşünün ya agirlasmadigin sürece evde karantinada oluyorsun zaten. Ki biriniz pozitif çıksa hepiniz aynı yerde olacaksınız!! 
0 oy
(2,368 puan) tarafından
Psikolojikmen olabilir 14 gün evden çıkmamanızı tavsiye ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 226 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde medvey (1,254 puan) tarafından soruldu

413,050 soru

12,435,647 cevap

45,797 kullanıcı

Kategoriler

...