0 oy
1,203 göst.
Diğer kategorisinde (924 puan) tarafından

Kizlar kızım hala aagliyor akşam 7 de paraka götürdük çocukları kapının önünde bebek bosikletimiz duruyordu çalınmış yerine siyah ayicikli ucuz kırık bisiklet koymuşlar polisi arasam bisiklet için gelirmi binada gorenler var aynı bisiklette bı kadın binaya girmiş ve çıkmış binadan birinin tanıdığı çalmış of aşırı üzgünüm çocuk ağlıyor sürekli çok seviyordu bu kırık atıyorum resminj yarın kamera kayıtlarına bakılacak polisi arasan ne fayda ilgilenmez dedi ama çocuk oyuncağını çalan yarin evin içinede girer hırsızlık yapar bizimkinde bebeğim oturuyor 

image

image

22 Cevaplar

+2 oy
(2,546 puan) tarafından
Ah canım bu ülkede adalet yokki senin bisikletinin peşine düşsünler.  Insan öldüren bile on kapıdan giriyor arka kapıdan çıkıyor senin bisikletin için yalandan tutanak tutarlar sadece 
(924 puan) tarafından
Öyle canım ama ne bilim ümit işte bugün onu çalan yarin eve girip hırsızlık yapar ama sen de çok doğru söylüyorsun
-Reklam-
0 oy
(15,639 puan) tarafından
Canim polisi ara en azindan gelip bir tutanak tutsunlar. El kadar çocuğun oyuncağına da mı göz dikiyorlar ya.
(924 puan) tarafından
Öyle canım kırık oyuncağı birakmislar bizim ev çok küçük 80 metre kare evin içine kıyamıyorum bina içi e herkez koyuyor bizde koyduk ama sans
(15,639 puan) tarafından
İnşallah yanlışlıkla yapmıslardır ve hatalarinı hemen anlarlar :(
(924 puan) tarafından
Yok canım değişim yapmış yanlışlık yok onu koyup bizimkinin almış bariz belli :(
0 oy
(12,778 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Tüh ucuz Bi şey de değil 120 200 arası bence Bi ara söyle kamera VS varsa gelir bence 
(924 puan) tarafından
Bir kere bindi canım ucuz derken o kadının bize bıraktığı kırık ve tek kulplu zor sürülüyor bizimki daha rahat sürülüyor ve sıfır iki kere bindi çocuk diş kapıda var bina içinde yok ama görenler var kadını manevi değeri yüksek annem durumu yokken para temizliğe gidip aldı doğum günü hediyesi oyuzden çok üzgünüm
(924 puan) tarafından
Sadece bir saat ligine parka gittik bebek arabasını aldık gitti iyiki yoksa o calinirdi
(12,778 puan) tarafından
Ucuz Bi şey değil demek istedim cnm yani pahalı baya da bak bide manevi değer varmış yazık bence ara
0 oy
tarafından
Benim oğlumun arabasından bence çok ilgilenmez kıyamam.minnaka çalan da belki cocukdur bişey diyemiyorum umarım yenisini alirsiniz
(924 puan) tarafından
Yok canım kadın çalmış binada gorenler var birine gelmiş evde yokmu karşı komşunun akrabası veya arkadaşı bizim kapının önünde oturlar binadakiler onlar görmüş aynı arabayla çıktı hızlı gitti demiş adam
tarafından
Utanmaz kadin
0 oy
tarafından
Bizim karşı binada çalındı bisiklet polis gelip taaa bizim kameralara bile baktı ilgileniyorlar canım ara cabuk 
(924 puan) tarafından
Normalde gel.esi lazım kulpları a el surmedik geldik eşim bebek arabasını koyacakti bu bizim değil dedi arayalım dedim polisi ilgenmez dedi ama ariyacam manevj değeri yüksek annem temizliğe gidip doğum günü hediyesi aldı çocuk kullanamadı bile içim acıdı
tarafından
Karşı komşunun arkadasiysa sorsana karşı komşuya kuzum kimmiş bu pislik kadın
(924 puan) tarafından
Karsi komşu evde yokmus geri gitmiş yarın kamera kayıtlarına bakılacak ona göre karşı komşuya sorsunlar peşini bırakmam
tarafından
Allahım ne hale geldik ya küçücük çocugun bisikletine göz dikmişler
(924 puan) tarafından
Öyle canım ya bide onunla rahat gezdiriyorxum akşamları bugün uykusu var diye bebek arabasiyla çıktım
0 oy
(3,459 puan) tarafından
Bu bisikleti nerden aldınız
(924 puan) tarafından
Canım oyuncak satan yerden aldık bu bize bırakılan dan vardı annem iyisi olsun kolay sürüldü. Dedi 120 felandi aldığımızda kayserideyim ben iki emniyet kemerli kullanisliydi
(3,459 puan) tarafından
İnternette 230 a gördüm siz çok uygun almışsınız
(924 puan) tarafından
Canım bizim aldığımız 4 sene oldu :)kullanmadık oyuzden taze şimdi fiaytlari 200 ve yukarısında
0 oy
(6,319 puan) tarafından
Hirsizligin buyugu kucugu olmaz hemde bi masumun oyuncagi gitmis ara tabi kuzumm polisi millet kapisindan giden saksisina ariyor birakma arkasini rezil olsun adi kadin
(924 puan) tarafından
Ariyacam canım bina önünde polis var eşim gitti bakalım konuşacak  yoksa ariyacam polisi
(6,319 puan) tarafından
Tabi kuzumm hem anacinin emekleriymis yazik
(924 puan) tarafından
Gelmiş polis bizim kapının önünde inşaallah bulunur
(6,319 puan) tarafından
InsAllah canim benim bizede haber et
0 oy
(6,857 puan) tarafından
Tvde cikmisti kizin akülü arabasini çalmişlar hemde kumbarasinin birikimiyle alinmis haberlere cikti  geri getirin diye.. bi kac gun sonra geri getirmis birakip gitmis hirsiz. 

Bence gozlemleyin birakilan kimin olabilir sormak lazm
(924 puan) tarafından
Herşeyin sırrı karşı komşuda o bilir evde yokmus ama kamera katından bakınca tanır
(6,857 puan) tarafından
Polis ara cnm gelio bakarlar
(924 puan) tarafından
Geldi canım tutanak tutuyor
0 oy
tarafından
Hey Allahım sen doğru yoldan ayırma bizleri 

Ara tabii kamera varsa bulurlar zaten
0 oy
tarafından
Aramalisin bnce kolay kazanmams annen parayi yazik.utanmaz kadin 
(924 puan) tarafından
Kamera kayıtları izleniyor canım ifademizi verdik parmak izinden bişey çıkmaz dedi polis  eşim kulpuna ellemisti inşallah bulunur öyle canım helal parayla alındı oyuzden bulunmazsa helal etmiyorum
0 oy
(370 puan) tarafından
Bence gelirler hırsızlık varr işin ucunda. Belki bunu çalan kaç suçtan aranıyordur bu vesile ile yakalanmış olur 
0 oy
(24 puan) tarafından
ARA TABİKİ. Dediğinde çok haklısın bisikleti çalan her şeyi de yapar çok ayıp hemen yarın aramalısın çok geç olmadan terbiyesiz de bebek arabasından ne terbiyesiz de bebek arabasından ne istemişler Mini ği ağlatıyorlar
(924 puan) tarafından
Geldik emniyete inşallah bulunur canım şuan kafamın etini yiyorlar polis amcalar bulur diye düşünüyorlar doğru düzgün suremeduler tazeydi  küçük kizimi sürüyordum  manevi olarak çok üzgünüm ama helal etmiyorum millet harama nasıl el uzatıyor yahu sen caldigun arabaya çocuğunu koyacaksın pis kadın ya gerçekten bazı kişiler çok kolay çalabiliyor. Ama inşallah çocuğundan çıkmaz bu yaptıkları
(24 puan) tarafından
Zavallı çocuğun bir suçu yok tabii ki de inşallah cezasını bulur terbiyesiz kadın
0 oy
(1,357 puan) tarafından
Poliye deki evime horsiz girmeye caliyti cok korktum de kapidaki esyalarimi calmis guvenlik kamerasindan bulunmasini istiyorum de sadece bisiklet calinmis diye ararsan dikkate almdzlar ama korktum yani kesinlikle sikayetciyim de.

Bi kis gecesi esim.eve yasli adam getirmisti o da benim alyansimi calmisti polis hemen buldu valla
(924 puan) tarafından
Eşim sekce veriyor canım ben çocuklarla arabadayim eşim kulpuna eklemiş kenara çekmek için sonradan farketmiş bizim olmadığını
0 oy
(434 puan) tarafından
Çokta güzelmiş inşallah bulunur canım ya eğer çalanın görüntü vs. Olsa daha iyi olurdu 
(924 puan) tarafından
Kamera kaydı var canim Binaninyer yeri de ama iicinde yok
0 oy
(51,352 puan) tarafından
calmadim.odunc aldim.der gibi bide yerine baska sey koymuşlar
(924 puan) tarafından
Emniyetteyiz canım eşim dilekçe veriyor ondan sonra kamera kaydı a bakılacak mis iz alınacak mis savcılığa verecekmiş miş yani
(51,352 puan) tarafından
iyi bari onemsemisler bugun bisiklet calan komsu yakini yarın öbür gün baska seyler çalar
(924 puan) tarafından
Haaklisin canım aynı fikirde tüm ben nerden biliyim kapıma gelip onu çalan belki kapı gıda zorlatti
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Canım ara istersen ama ilgilenmezler bizim 1700 TL ye aldıgımız bebek arabası gitti hemde kim aldıgını biliyorduk ta birsey olmadı. 
(1,095 puan) tarafından
Siz yoneticiye rica edip kamera kayıtlarına bakın acilen canım. Genelde 1 hafta içinde silinir cunku kayıtlar. Kayıttan ekran resmi alın ve acıkcası suphelendiginiz herkese bu bayan size mi geldi yada tanıdık mı diye sorun.
(924 puan) tarafından
Bakıldı canım şimdi olay yeri inceleme geldi parmak izi alıyorlar şikayetçi olduk kamera kaydında çalındığı goruluyor
(1,095 puan) tarafından
Cok enteresan geldi mi polis.
(924 puan) tarafından
Evet canım çoktan geldi 11 de geldi işleri şimdi bitti ileride çocuğu alıyor kucağına sanki önceden planlanmış gibi gözüne kestirmiş bu geldiği de aldı bence çünkü ben merdivene gelene kadar kucağıma almam çocuğu daha önce gelmiş gibi hareketleri var kadinin
(1,095 puan) tarafından
O tabıkı planlamıstır
0 oy
tarafından

İkisi birbirine çok benziyor binadan birinin tanıdığı demişsin karıştırmıştı olabilir mi ki acaba :ermm:çok mu iyi niyetliyim:/

(924 puan) tarafından
Evet çok iyi niyetlisin canım karostirmasi imkansız benim kapı onum ayrı o geldiği yer ayrı yani karismasi imkansız çünkü kapının önüne bırakmış biz köşeye koyuyordum bebek arasiyla duruyordu eşim çekti bebek arabasının ora kapinjn onu deydi hırsızın bıraktığı araba ve kulp lari farklı çok farklı ve onunki kırık bide bizimkinde iki emniyet kilidi var biri bezden biri plastikten onda birtane kemer var imkansız karismasi
0 oy
tarafından
Olsun Gine’de aramakta fayda var bilen biri demek ki hiç değilse polis felan gelirse korkar biraz 
(924 puan) tarafından
Aynen oyuncak alınır ama o hırsızın utanması için ve manevi olarak çok uzuldugum için birakmiycam pesini
0 oy
(924 puan) tarafından
Kamera kayıtlarında çalındığı tespit edildi kozlar çok şükür inşallah bulundu haberi veririm 
0 oy
tarafından
Ay cok ayip ya yenisini alip eskisini birakmak nedir, yaziklar olsin. Insanlar çocukladin esyalarini da caliyor artik. Ekmek degil bu açtı caldi diyesin. Valla o kesin karistirdim diyip isin icinden cikicak ama siz yuzune tükürün 
(924 puan) tarafından
Yok canım cocuklar ağlayıp yattılar ben bu son peşini bırakmam rezil olsun polisler inceledi çalındığı tespit edilmiş geldiği bisikletle gittiğinin bir olmadığı görülmüş eşimde bizim olduğunu tespit etmiş flasa atıyorlar şimdi kayıtları inşallah peşini birakmazlar bulunur arabamız ya tazeydi daha zaten resimdede belli annem doğum gününde almış ti sabahtan asevinde çalışıp öğlen temizliğe gidiyor ve o parayla aldı insanların emekleri çalınıyor helede çocukların hayalleri çalınıyor yazik gerçekten insanlık olmus

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 590 göst.
19 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,453 göst.
22 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nezire5816 (709 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,525 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 777 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu

408,514 soru

12,274,581 cevap

37,700 kullanıcı

Kategoriler

...