0 oy
652 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (35 puan) tarafından
Sezeryan olmadan önce bi belirtim olamamasına rağmen ameliyata gireceğim için rutin olarak covid testi alındı ve sezeryan için yatışım yapıldı.. ertesi gün sezeryana alındım ve sezeryandan 6-7 sonra test sonucum çıktı pozitifmiş bebeğim yanımdaydı o saate kadar sonradan onu yoğun bakıma aldılar bnden bulaşmasın diye şuan o yoğun bakımda bnde covid servisindeyim cuma günü sezeryan oldum.. temografim ve röntgenim temiz çıktı onlarda bişey görünmüyo..  covid testim pozitif olmasına rağmen bide alerjik astım bronşitim ve troid rahatsızlığım olmasına rağmen covidin bi belirtisi yok solunum sıkıntısı ateş vs.de olmadı  

Bebek hakkında da da bi bilgi vermiyolar hafta sonu diye test yapıldı mı ona ondan da haberm yok 

Benim gibi olan var mı yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı süreç nasıl ilerliyor.. 

Bide kimin duasının kabul olacağı bilinmez dualarınızı eksik etmeyin..

12 Cevaplar

+1 oy
(16,713 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun ya ne kadar kötü bir durum tez zamanda şifa bulursunuz inşallah 
(35 puan) tarafından
Çok sağolun inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim saglicakla bebeğine kavuşmayı nasıl etsin inşallah
(35 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah acil şifanı versin inşallah bebeyinde cikmaz sağ-salim kavusursunuz 

Bende 50 gun oldu sezeryan dogum yapali ama test yapılmadı bize 
(35 puan) tarafından
Sağolun rutin olarak alıyolarmış bnmkide oyle denk geldi bi belirtim yoktu halende yok.. allah bağışlasın bebeğinizi
0 oy
tarafından
Ona da test yapılmıştır canım. Ben doğum yaptığım gün sabah çıktığımda benimle aynı zamanda doğum yapan kadının bebeğine covid testi yapıyorlardı 
(35 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol.. o kadında sezeryan mıydı.. benimkine de yapıldıysa demek negatif  ki getirmediler yanıma pozitif olsa getirirlerdi
tarafından
Hiç bilmiyprum canım inşallah öyledir çok geçmiş olsun inşallah sende atarsın bu virüsü bı an önce vücudundan bebeğine sarılır koklarsin tez zamanda ♥️
(35 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
tarafından
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah cnm Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah dualrm snnle cnm ❤️❤️
(35 puan) tarafından
Allah razı olsun canım çok sağol
0 oy
tarafından
Canım iyi düşün iyi olsun rabbim seni en kısa zamanda yavruna kavuştursun inşallah onda bir şey çıkmamıştır 
(35 puan) tarafından
İyi düşünmeye çalışıyorum duadan ayrılmıyorm.. herkesle iyiymişim gibi konuşuyorm  sağlığım iyi çok şükür bi sıkıntım yok sezeryanın sancısı var arada arada oluyo o da  geçiyo ama moral olarak iyi değilim yine de dirayetliyim sütüm geri gtmesin diye üzülmek istemiyorum sağıyorm elimle ara ara.. inşallah güzel günler gelecek
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Kuzum onunki de pozitif olsaydı yanına verirlerdi.büyük ihtimalle onun ki pozitif değil. 
(35 puan) tarafından
Aynen hemşirelerde bi bilgi vermiyo ama pozitf olsa verirlerdi yanına dediler aman onda olmasın bağışıklığı yok onun dha
0 oy
(6,853 puan) tarafından
Gecmis olsun cnm. 14 gun karantina alabilirsin evde 5 gunluk ilac tedavisiyle birliktem bebegini belki bi yakinina verebilirler haberlerde gormustum. Benim abimde ayakta belirtisiz atlatti sana tavsiyem bolbol su iç. Cigerlere inmemesi guzel bisi abimde oleydi atlatti sukur.
(35 puan) tarafından
Sağol canım.. burda ilaç tedavisi almıyorum ki bi belirtim de yok sadece yatıyorum burda hemşireler 24 saat içinde 4 kez geliyolar tansiyon nabız ateş bakıp gidiyolar hiçbi sıkıntı çıkmadı 3 gündür de.. telefon numaraları var bişeye lazım olursa arıyosun geliyolar
(35 puan) tarafından
suyu çok içiyorm zaten ciğerlere inmemişti yeniden test alınmadı temografiye filanda yeniden gtmedim bakalm yarın alırlar mı tes temografiye filan
(6,853 puan) tarafından
Canim suan degilde eve gecersen eger saglik bakanligindan gelip 2 kutu basit ilaçlar antibiyotik felan veriyirlar belki  yenindogum diye vermezler
(35 puan) tarafından
Anladm canım hayırlısı artık
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Rabbim ikinizinde yardimcisi olsun tez vakitte ins sagliginiza kavusun cnm 
(35 puan) tarafından
İnşallah sağol canım Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Canım bı bilgim yok ama ikimizde sağ salim birbirinize kavuşursun uz inşallah.
(35 puan) tarafından
Amin canım inşallah kavuşucaz
tarafından
İnşallah kuzum ( ˘ ³˘)♥
0 oy
(53,287 puan) tarafından
gecmis olsun canim. insallah hemen bebeğine kavusursun
(35 puan) tarafından
Teşekkürler canım inşallah kavuşmayı 4 gözle bekliyorm çok tatlıydı meleğim
0 oy
(4,959 puan) tarafından
Belirtin olmamasina sevindim canım tez zamanda iyi ol inşallah ... Herkes taşıyıcı olabilir yine sen öğrenmiş olmussun bu vesile ile
(35 puan) tarafından
İnşallah canım sağol.. aynen öğrenmiş oldum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 180 göst.
20 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 95 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Aymiranin annesi (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 499 göst.
23 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Almilam.27 (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
12 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,045 soru

23,770,765 cevap

315,948 kullanıcı

...