0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar özelde covid testi yaptırılıyor doğuma girmeden bize öyle dediler test pozitif çıkarsa doğum yaptırmıyorlar mı devletemi sevk ediyorlar bir bilginiz varmı? 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bu arada kızlar öksürüyorum 2 gündür ama balgamım var onun dışında hiç bir sıkıntım yok korkmaya başladım :( 
(1,517 puan) tarafından
Mevsim gecisi oldugu icinde olabilir balli süt ic oksurugunu soktursun icine sinmezse test ver canim
tarafından
Alerjik rinitimde var alerjik öksürük diyede düşünüyorum
(1,517 puan) tarafından
Oyledir ozaman canım alerjin tetiklenmistir dikkat et sen kendine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Özelin arastirmalri oluyor.oraya gonderirler belki
0 oy
(6,858 puan) tarafından
Devlette yapılıyor cnm burda çok gördüm
0 oy
(589 puan) tarafından
Her özel yapmıyor onu hastaneyle konuşmak gerek. Benim gittiğim yapmadı doğum zamanım gelince testim negatifti ama eşim pozitifti temaslıyım diye almadı kaldım ortada. Ambulansı aradık istediğiniz hastaneye gidebilirsiniz dedi başka özel hastaneyi aradık durumu anlattık gelin dediler 
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Devlete gonderiyolar diye biliyorum canim , bende hamileyken grip olmustum giridte atesim yuksek cikti ozelde tedt yaptirip gel dedi valla kapidan sokmadi 
tarafından
Yaa umarım öyle durumlarla karşılaşmam
0 oy
tarafından
Canım doğum yaptırıyorlar ama özel ekipmanlar la yanı kıyafet maske ye daha özen gösteriyorlar 
0 oy
(14,165 puan) tarafından
Devlette yapılıyor doğum arkadaşım öyle yaptı 
0 oy
(270 puan) tarafından
Evet öyle oluyor canım.Dogumum yaklaştığında doktorum bana demişti kendine dikkat et covid olursan doğum yaptıramam devlete sevk etmem gerekir demişti.Eger hastane pandemi hastanesi değilse doğum yaptırmiyorlar.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 661 göst.
13 Ekim 2022 Aile kategorisinde Yagmurr1608 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 497 göst.
0 oy
31 cevap 952 göst.
20 Mart 2021 Aile kategorisinde Ozgegear (39 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 256 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu