0 oy
978 göst.
Diğer kategorisinde (11 puan) tarafından
duadan başka çarem yok kimin duası kabul olur bilinmez canı gönülden kızımı dualarınıza katın beynine oksijen gitmediği için engel durumu olabilir yarın doktoru kesin bilgi verecek hayırlı haberler alalım Allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin 

21 Cevaplar

0 oy
(8,062 puan) tarafından
Amin canım benim rabbim şifa versin güzel haberler alırsınız inşalalh ❤
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(651 puan) tarafından
Allahım acil şifalarını versin şafi ismiyle inşallah...
(11 puan) tarafından
0 oy
(244 puan) tarafından
Rabbim şifalar versin. Sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin 
(11 puan) tarafından
0 oy
tarafından

Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Allah yardim etsin bacim Allah acisini gostermesin
(11 puan) tarafından
Rabbim razı olsun inşaAllah
0 oy
(39 puan) tarafından
Rabbim sifalar versin insallah 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun inşaAllah
0 oy
(271 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah canım 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,112 puan) tarafından
Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşAllah
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,312 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah cnm bnm iyi haberler alırsın inşallah 
0 oy
(82 puan) tarafından
Rabbim şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versin
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Canim Rabbim sağlık versin kızına inşallah kötü bı şey yoktur.  Rabbim güzel haberlerle yüzünüzü güldürsün inşallah ❣️
(11 puan) tarafından
0 oy
(4,843 puan) tarafından
Yüce Rabbim çok büyük acil şifalar versin inşallah
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Işını ferah tut canım duvarmış sizinler allah şifa versin güzel haberler le dönersin inşallah 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
tarafından
Allah ya ve yardımcınız  olsun canım
(11 puan) tarafından
Allah sizin de gönlünüze göre versin sağolun
tarafından
Sagol canim benim güzel haberler ile gel canim
(11 puan) tarafından
bugun doktorla görüştük durumu iyiye gidiyor dedi toparlanıyormuş Allah razı olsun senden de duanı eksik etme
tarafından
Benim icime dogmustu duvam hep sizinle allah sendende razi olsun sen icini ferah tut sakin üzülme yemene icmene bak sütün olsun emziriyorsun degilmi canim
(11 puan) tarafından
hayır emziremiyorum solunum sıkıntısı devam ediyor hortum var =( kendileri veriyor
tarafından
Ama anne sütü aliyor yoksa mamami veriyorlar
tarafından
Kiyamam yavruma insallah tez zamanda düzelir allah ya ve yardimci olsun
(11 puan) tarafından
anne sütü alıyor
tarafından
En iyisi bol bol sütlü günler sen sakin üzme kendini sütün kesilmesin yemene icmene bak Stress yapma o cocuk düzelirce senin verdigin sütünle Düzeliyesek sen olduksa ona iyi olacak bak göreseksin bende yasadim zamanda Doktorum bunlari demisti uyguladim güldüm duvami eksik etmedim ama su an 1 yasinda cok sükür iyi birsey kalmadi seninkide öyle olacak bak gör birtanem:)
(11 puan) tarafından
içime su serpiyorsun gerçekten bir nebze olsa yüreğim rahatlıyor Allah senden çok razı olsun evladını her daim sana bağışlasın
tarafından
Seni cok iyi anliyorum bende yasadim yasayan bilir canim allah senden de kat kat razi olsun allahim tüm evlatlarimizi Bagislasin  :))

Dedigimi yap dünya senin icin cok farkli olacak ben 4 cocuklar  yaptisam sen daha güclü olmalisin birtanem kendini birakma birde millet de sakin kulak acma millet Doktor olmus :))
(11 puan) tarafından
evet her lafı olan söylüyor bilmiyorum Rabbim bu günleri sabırla atlatmamızı nasip etsin
tarafından
Kimsenin lafina kulak verme sen sadece Doktorunuzu dinleyin ben öyle yapiyordum allahin izinle bu dönemi hayilirsilar atlatirsiniz bir gelisme oldugunda haber et bana merak ederim duvam hep sizinle canim❤❤❤
(11 puan) tarafından
amin inşaAllah Allah razı olsun senin de her zman gönlüne göre versin hayırlısıyla tabiki ederim
tarafından
Sagol canim allah senden de razi olsun cümlemisin gönülüne göre versin canim benim
tarafından
Canım bebeğin durumu nasıl merak ettim umarim iyisiniz
(11 puan) tarafından
solunum sıkıntısından  dolayı hortumlar vardı onları çıkardılar ama tam denge olsun diye fanus gibi birşey le oksijen veriliyordu dün oda çıktı çok şükür şimdi kendi nefesiyle nefes almasını deneyecekler eğer olursa bayramdan sonra doktor ne zman izin verirse emzirmeyi denettirecek çok şükür toparlanıyor binlerce şükür Allah razı olsun sorduğunuz için
tarafından
Allahima bin sükürler olsun iyi ye gidiyor:)
Cok sevimdim doktorlar bir azar kalir diye birsey dedilermi insallah öyle bir durum yok ve olmaz merak etim senden ses cikmiyeninca canim senin durumun nasil allah sendende razi olsun canim benim sikinti yapma icini ferah tut hepsi gececek allahin izinle gec olsun güc olmasin:)
(11 puan) tarafından
beynine oksijen gitmediğin de soğuk tedavi yapıldı oda 3 gün sürüyormuş o bittiğin de biz konuştuk şuan beyninde bir hasar gözükmüyor dedi inşaAllah aynen öyle zaten dha yatacakmış yine de çok zor bekleyiş kötü birşey
tarafından
Cok sükür bir hasar yok cok sevindim  olsun bu günlerde gececek geride kalacak gec ciksin saglikli ciksin allah birdaha düsürmesin allah beterinden korusun en zor dönemini atlatiniz bunuda atlatirsiniz sen nasilsin Üzmüyorsun kendini degilmi sakin yemene icmene bak canim
(11 puan) tarafından
aynen çok şükür umarım sonrasında bir hasar yada sorun da olmaz Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın benim sütüm az geliyor ama doktor demiş ilk hamilelikte normal bebek emerse falan demiş..
Rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlısıyla her gününüzü şükürle geçirin inşaAllah
tarafından
Insallah canim allahin izinle bir sorun kalmaz

Oda düzelir moralini bozma yüksek tutmaya calis

Aminnn cümlemiz insallah canim benim ❤❤
0 oy
(422 puan) tarafından
Rabbim acil sifalar versin insallah acisini hicbir zaman yasatmasin size insallah 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(75 puan) tarafından
Rabbm sifa versin insallh 
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(1,718 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versinn tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah yaa umarım öyle birşey yoktur
(11 puan) tarafından
inşaAllah çok zor duanızı eksik etmeyin Allah sizlerin de gönlüne göre versin
0 oy
(1,131 puan) tarafından
Aman Allahım msji gördüm içim gitti. Eski postlarimda hep bende bu dertten yakindim. Lütfen bol dua et ve ettir , Allah'tan ümit kesme. Oğlum doğduğunda okjisensiz kaldı %60 engelli olursa şükret diyorlardı, şükür binelrce kere şükür. İnslalah şafi isminin hürmetine birşey olmaz
(1,131 puan) tarafından
Bugün 2 gündür o zaman. Yarın gece çıkartırlar .merka etme Alllahin izniyle seninki de çıkar sağ saglim
(11 puan) tarafından
bana günün tamamlanmış dedi 5 6 saat içinde olan birşeymiş sanırım bebek çıktığında ağlamadı çünkü kakasını yemişti hemen hortum vb temizlediler az ağladı küveze götürdüler kızımın her yeri kakaydı yeşildi vücudu
(11 puan) tarafından
inşaAllah yarın doktor bilgi verecek bize
(1,131 puan) tarafından
Canım bak Allah'tan ümit kesilmez. Ben inan 8 aydır hala tedirginlik yaşıyorum. Ama Rabbime güveniyorum. Bize doktor özürlü olcak dedi, mideden beslenecek vs ama şükür herşey yolunda. Ama hala bir yasindsn sonra beyinde hasar kalmışsa fiziksel olarak geç yürüme geç konuşma olabilir diyorlar. O yüzden bekliyoz bir yaşını. . Sen Allah'tan ümit kesme bol dua et. Baka sütun kesilmesin. Benim kesilmişti üzüntüden o meleğin sana ihtiyacı var. Ne olur yarın bana da haber ver. İnşallah duamdasin
(11 puan) tarafından
Allah razı olsun seninde Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim hep sizinle olsun bugun bilgi alırsam yazarım inşaAllah
0 oy
tarafından
Rabbim şifa versin canim INŞALLAH iylesir
(11 puan) tarafından
inşaAllah Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Rabbim safi ismiyle sifa gondersin o minicik bedene canim Rabbim onu size bagislasin sizede bizede hickimseye evlat acisi gostermesin
(11 puan) tarafından
amin hiç ama hiç kimseyi evladıyla imtihan etmesin
0 oy
(415 puan) tarafından
İnşallah güzel haberler duyarsınız, Allah yüzünüzü güldürsün
(11 puan) tarafından
amin inşaAllah Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 508 göst.
20 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy