0 oy
863 göst.
Aile kategorisinde tarafından

Bi kardeşim var 4 yaşında aslında 6 kardeşiz o en küçüğü o 2 yaşındayken kaçtım ailem affetmedi onun benden haberi olsun istememiş babam 2 yaşına kadar  annemden sonra ikinci anne oldum ona 17 yaşında kaçtım sırf onun özlemini biraz hafifletir diye oğluma hemen hamile kaldım karnımı ayşem ayşem benim diye seviyordum  biraz olsun hafifledi yüreğim daglaniyor hepsine en çokta ona okula başlayacak eğer okullar açılırsa tabi ben onu gidip okulunda görmek istiyorum dakikalarca sarılmak istiyorum öpmek istiyorum ama o ne tepki verecek bilmiyorum nasil yaklaşmalıyım :'( ailemin haberi olmadan olacak ablası olduğumu bilmeyecek 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ailenle görüşmüyormusun
tarafından
Hayır canım
tarafından
Ozaman zor canim ya senin iş sen onunla tanisirsin ama ailen izin vermez belki ablan degil diye aeninle ilgili farkli şeyler soyler
-Reklam-
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Hoopp diye birden hayatına girmeyin bence ilk karşılaşma pedagog eşliğinde olsa daha iyi olur onun için tam da okul çağındayken 
tarafından
Ailem izin vermiyor
(8,080 puan) tarafından
Nereye kadar izin vermicekler aklı ermeye başladığı zaman kendisi arar zaten sizi yanlış yapıyorlar
0 oy
tarafından
Çok zor bi durum kardeşim  yok bişeyde diyemiyorum allah yardımcın olsun canm inşallah kavuşursun 
tarafından
Inşallah ALLAH razı olsun
0 oy
tarafından
Bence kardeşine böyle bir şoku yaşatma tamda okula başlamışken yazık çocuğun dünyası alt üst olur
tarafından
Bilmesin ablası olduğumu
tarafından
Bilsin tabiki ama bu şekilde değil kaçak göçek birde onun açısından düşünsene canım senin için hava hoş kardeşini görüp hasret gidereceksin ama o napacağını bilemiycek yazık bence başka yol bul
0 oy
tarafından
Ailenle hic gorustugun kimse yok mu kardesin falan onunla birlikte soyleyin
tarafından
Evet cnm daha hiçbirinin yüzünü görmedim sesini duymadım 5 tane kardeş 4  12   13   17  ve 21 yaşlarında kardeşlerim ha bide annem babam kardeşlerim kim bilir nasil değişmiştir:((((
(644 puan) tarafından
Çok zor bi durum cnm ya allah sana sabır ailene biraz merhamet versin seni affetsinler bende kaçarak evlendim cnm benim babamda çok baskınıydı ama 4 ay sonra affetmişti beni
tarafından
Ömür boyu affetmeyecekmis :((( aslında çok düşkün çocuklarına ama ona ihanet ettiğini düşünüyor
tarafından
Sen keske kacmasaydin ama birazda  buyukler sebep oluyo buna et tirnaktan ayrila bilir mi ayrilamaz ama ne bilim yaa 21 yasinda olanla gorussen o daha buyuk anlar belki seni
tarafından
O abim ben 19 yaşındayım şiddetten kaçtım çocuklar babamlardan ne görüyorsa aynisini yapıyor cnm
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Okula başlıyacam diyorsun birden karşına çıkmanı önermem eğer oğlun ile aralarnda pek Bi yaş farkı yoksa arkadaş gibi yakınlaştırıp öyle sevebilirsin kardeşini cnm yoksa psikolojik açıdan çok etkiler
tarafından
Oğlum 15 aylık cnm
(3,754 puan) tarafından
Olsun okullar açılana kadar oğlun büyümüş olur oynamak ister hem onlar oynarken daha mutlu olursun cnm
0 oy
(2,383 puan) tarafından
Sana benim başima gelen olaydan bahsedeyim nenim kuzenim eşinden ayrıldı ve bir kızı kaldi o tarafta göstermediler kızını tesadüfen markette gördüm ben çocuğu tabi seneler geçti boşanmadan büyümüş güzelleşmişti ablam ayrıldığında o 4 5 yaşında felandı sanirim neyse denk geldi tanışmak istedim sohbet ettik muhabbet ettik daha sonra kuzenimle bir yere gidiyorduk çocuk kosarak geldi ablaaa diye sarıldı bana annesini tanımıyor kuzenim yaklasamadi kiza dedimki gel seni kuzenimle tanistiriyim dedim annesine sarildirttim öptürdüm o şekilde az da olsa hasret gidermis oldu
tarafından
Evlat çok  farklı cnm aslaaa  evladimi  bırakmam
0 oy
tarafından
Ya neden kaçtın  baban mi istemedi eşini.  Barışırsın inş ve kardeşlerini hep görürsün ins
tarafından
Aslında ben şiddetten kaçtım cnm :(((
tarafından
Offff :(((
Bak simdi instagram dan  bir pedagog a yaz durumu özetle. Eğer kardeşinin  zarar gormeyeceğine  kanaat getirirse git gör.
Onu yapamazsan başladığı okuldaki rehberlik hocasıyla görüş  o bir çaresini bulur olur mu
tarafından
Aynen cnm bi çaresine bakıcam artık
0 oy
(1,924 puan) tarafından
Baban çok gaddar davranmış ya kendi kızgınlığı için kardeşleri ayırmaya hiç gerek yoktu çok kötü yapmış. Git sarıl öp en azından senin yüzünü görsün ilerde ablamsan niye bi kere bile gelip görmek aklına gelmedimi diye sana kızabilir hatta yapabilirsen sık sık git ki seni tanısın.
tarafından
Valla beni başka bir insan gibi bilsin ona hediyeler almak doya doya sarılmak vakit geçirmek istiyorum :((

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
4 cevap 305 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,309 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
21 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mrvgul (3,360 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 573 göst.
8 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu