Bugün bütün postlara cevap verdim nerdeyse ben 15 gundr annemlerdeyim esim beni ozelmis ama dile getirmez saçmalar tabi özeldim bende ama gitmekte gelmiyor icimden siz uzaklastginzda ozluyormusunz
Çok özledim asker yarimi 1.5 geçti 5 ay daha yok bordoberelim benim
Işe giderken akşamı iple çekiyorum gelsin diye
Evet ya ozluyorum 10gundu yok yanimda bende annemlerdeyim. Ozluyoruuummmğğgğğ ne yiyo ne iciyo napiyo hepsini bilmek istiyorum yalniz bensiz napiyo
Ben ailemin yanına gittim başka memlekete ertesi günü çıktı geldi duramamış özlemiş
Ayrılırken gözler dolu dolu. Kavuşunca daha dolu dolu. bayramda nasıp olursa samsuna gidicem 1 ay falan kalırım diye düşünüyoruz. Bilmiyorum nasıl geçecek. Gerçi ben iki kere ayrı kaldım ama baba kız nasıl yapacaklar bilmiyorum
Evet 1 saat önce konuştum merkeze gitti annesini hastaneye götürdü napıosun diye aradım berberdeyim dedi bebek gibi olacak suratı yaa dedim öyle mi eyvah dedi gene ısıracan hemi merkeze gider bi kaç saatliğine yemin olsun ki yarim saatte bir ararım 3 gün sonra da 4.evlilik yıldönümümuz
1yildir evliyiz 5dakkalik mahalleye cikinca bile cok.ozluyorum gelince sariliyoruz yillardir gormemis gibi
Valla yanlis anlasilma olmasin ama ben ise gidince bile özlüyorum senin ozlemen cok normal kuzum
Ben genelde evimi özlüyorum
1,492,449 soru
24,386,176 cevap
349,011 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın