0 oy
854 göst.
Diğer kategorisinde (3,146 puan) tarafından

Benim 2.Kızım olacak diğeri özelde olmuştu erken doğumla sezeryan olmak zorunda kaldım fotograf hizmeti olmasina ragmen doğuma hijyen acısından fotoğrafcı sokmadilar ama başka doğumlara girmiş halbuki yani bu seferki devlette yine sezeryan olcak hastanenin fotoğrafçısı varmıdır  doğuma fotoğrafcı sokuyorlar mi devlette bilen varmı?

Bide ben suan 27 haftalığım 10 gün sonra kontrol var şeker testi yapmadım daha dr demedi galiba 24 25 haftalarda oluyormuş geç mi kaldım neden yaptır demedi?

7 Cevaplar

0 oy
(588 puan) tarafından
Biraz gec kalmışsın sanırım ama yapar belki devlette fotografci olmaz canim
(3,146 puan) tarafından
Hastanede yapmazsa o zaman bende sağlık ocağına tekrar gideyim madem oluyormuş. Detayli için de zaten başka hastanede yaptır burda yok dedi sıra bulamadım yapamadım hıc zamanım geçti o arada da.
(4,876 puan) tarafından
Valla canım benim yaşadığım şehirde sadece devlet hast. Var orda da yapılmıyordu  özel filan yok .
Bizide özele gönderdiler çok para alıyordu üniversite hastanesinde 122 liraya yaptirmistim
(3,146 puan) tarafından
Ne berbat sistem ya. Kizimda ozele gidiyordum valla her ay 80 tl muayne uvreti veriyordum bebek gibi ilgileniyordu ben takip etmiyordum hic burda hep biz kolluycaz demiyor bile zamanı geldi gececek vs
(4,876 puan) tarafından
Çok fazla ilgi alaka yok canım en iyisi ver paranı en güzel şekilde ilgileniyorlar özelde
(3,146 puan) tarafından
Şuan malesef çok borcumuz var gidemiyorum ama gerçekten özel gibisi yok paşa gibi davranıyorlar ilgileniyorlar. Para her kapıyı acıyor cidden.
-Reklam-
0 oy
(3,695 puan) tarafından
Devlette  yok canim oyle fotografci filan seker testine de gec kalmisin ama yapar insallah
(3,146 puan) tarafından
Aslında 24-25 haftalarda gittim muayeneye ama hıc söylemedi son 1 2 seferdir hatırlamıyor şikayetin neydi genelimi vardı vs diyor bide şeker testi yapılmayınca rahatsız oldum normalde çok memnundum baştan beri iyiydi niye böyle oldu ki.
(3,695 puan) tarafından
Valla bilemem kuzum dalgın  olabilir belki de
(3,146 puan) tarafından
Belki de bu saatten sonrada dr değiştiremem ki 27 haftayı cevirdik tekrar bulup güvenmesi falan zor.
0 oy
(758 puan) tarafından
Canim devlet kesinlikle izin vermiyo malesef dogum esnasinda girmeye anca odada cektirebilirsin 
(3,146 puan) tarafından
Anladım olsun kısmet oda ilki özel olduğu halde olmamıştı zaten :)
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Seker testı yapılır canım daha vaktın gecmemıs 28 son.devlette kafalar karısık ya bı bakıyosun alıyolar içeri bı bakıyosun almıyolar.O gubkı ruh hallerıne baglı 
(3,146 puan) tarafından
Dedim zaten burda yok başka hastanede yaptır demişti o zamanda ama sıra bulamamıştım çok geç randevu veriyorlar o zamanda haftam geçmişti zaten.
(9,921 puan) tarafından
Hmm anladım canım bazı hastanede duyar duymaz gebelıgı sıra almak gerekıyomus bende devlet hastanesınde yaptırdım kadın dogum hastanesınde.ertesı güne hemen randevu alabıldım ozelde baya tuzlu oluyo ama
(3,146 puan) tarafından
Ne güzel. Evet özelde baya tuzlu onuda veremem şuan borcumuz çok. Detayli ve şeker testi yapılmasa bisey olurmu acaba. Içimde de korku kalıyor.
(9,921 puan) tarafından
Canım aclık tokluga da baktırabılırsın.Ayrıntılıda sart bısey degıl seker testı devlette ucretsız yapılıyo.
(3,146 puan) tarafından
Belli haftasi varmis ya ondan tereddüt ettim. Şeker içinde 24-25 haftalar dedi sağlık odağındaki hemşire ama bakalım.
0 oy
(331 puan) tarafından
24-28 haftalar arası yapılıyor canım doktorun yapar bence kontrolünü bir kaç gün öne alamaz mısın ?
(3,146 puan) tarafından
Yok ya vallahi randevum 3 te sabah gidemiyorum küçük kızım var bide eşim isten izin alması sıkıntılı oluyor her zaman öğleden sonra gidebiliyoruz. Asm de bakıyorlarsa oraya derim artık bende diyorum heralde daha zamanı varki dr demedi yoksa yapardı kızımda ne zaman olduğunu da hatırlamadım şanssızlık.
(331 puan) tarafından
Asm de yükleme yapmıyorlar ama sen önce dr una sorarsın yapmazsa eğer asm de açlık tokluk yaptırırsın da 3 e kadar ac kalabilecek misin kii
(3,146 puan) tarafından
Kalamam ki ya sabah 8 de kalkıyoruz kızım sayesinde 12 1 de filan yesem 2 3 saatlik açlıkla olmuyor mu acaba.
(331 puan) tarafından
Yükleme yaptırmak için gece 12 den sonra birşey yeme dediklerine göre 8 9 saatlik açlık olması isteniyor şu bile içme diyorlar
(3,146 puan) tarafından
Hadi ya neyse artık şansımıza.
0 oy
(7,157 puan) tarafından
24 ile 28 haftalar arası yapılıyor zaten canım 1 haftan kalmış 
(3,146 puan) tarafından
Niye son dk ya bıraktı acaba geçen sefer yapmadı gittiğimde programa göre 28+3 olacak geç kaldım demese iyidir.
(7,157 puan) tarafından
Bilmiyorum canım sağlık ocagindaki ebe bana bu haftalar arasında git demişti ınsallh geç kaldın deyip başından savmaz
(3,146 puan) tarafından
Inşallah yoksa çok uzulucem ve başka dr da bulamam artık.
0 oy
(164 puan) tarafından
Devlette eşleri bile almıyorlar ki kalmiş fotrofçi almıyorlar cnm 
(3,146 puan) tarafından
Özelde de almamışlardı eşimi gerçi o bakımdan merak ettim. Bide normal odaya muayeneye eşler girebiliyor özel oda tutarsan esin refakatçi olabiliyor ondan belki olur dedim.

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,627 soru

24,374,034 cevap

348,203 kullanıcı

...