Kızlar beni merak ediyorsunuz size çok çok dualar ettim burda böyle dardayken... Dün geceden beri çok aşırı sancılarım vardı 2 defada kustum hatta sabaha karşı saat 10da epidural anestezi ile sezeryana alındım dedim ki bari kızımı orda göreyim en azından yoğun bakıma girecek görmicem aksilik orda da göremedim uyanıktım bebeği aldılar ve bana göstermeden direk yoğun bakıma koydular yavrumu gördüğüm tek şey simsiyah saçları ve ağlama sesiydi başkada göremedim.. 41 haftaya kadar beklediği için afedersiniz pisliğini yapmış ve yemiş Çapanın yüzünden ;(;( o yüzden solunum cihazına bağlı.. Ve bebeğin yüzünde anormali olduğunu söyledi araştırıyorlar daha sağ ayağı içe doğru dedi.. Eşime söylemişler Bi tek o gördü bebeği.. Daha başka bizi neler bekliyor bilmiyorum kızlar nolur dualarınıza devam edin göreyim yavrumu sağlıklı olsun en azından tedavisi olsun görememek çok acı bişey yatağımın yanı boş
Yavrunun fiziksel, senin ruhsal ne derdiniz sıkıntınız varsa Allah Teala o derdi sıkıntıyı suya turulan çamurlu eldeki çamur gibi akıtsın gidersin inşaAllah. Mübarek ay mübarek gün hürmetine biiznillah sağ salim kucağına alıp sevmek koklamak emzirip sarmak nasip olsun bi an evvel inşallah canım
Kurban olurum ne desem fayda vermez ki sana allah sabır versin cnm
Ayy canım yaa valla seni çok iyi anlıyorumrabbim insallah sağ salim kucağınada almayı da nasip eder çocuğun durumu için bişey demediler mi hep aklımdasın üzülme sütün kaçar
1,492,954 soru
24,393,953 cevap
349,544 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın