Merhaba kizlar sonunda bu postu acmak banada nasip oldu sizlere uzunca dogum hikayemi anlatmak istedim
Cuma gunu tam 40 + 2 olmustu minigim 40. Haftadan sonra hergun nst ye girceksn takipte olcaz dedi doktorum sancim cikti eve geldim ama inanilmaz agirlastigimi hissettim sanki 10 kilo birden ustume binmis gibiydi aksam 10 gibi sancilarim tuttu ama ne yaparsam yapayim gecmeyen sancilar 11 gibi esime gidelim dedi lavaboya girdim.ve nisanim geldi ama benimki daha cok kahverengi kanama gibiydi ve surekli devam etti doktorumu aradm hastaneye gectm sadece 1 cm acilmam vardi aksam 11 den sabah 8 bucuga kadar sancim surdu ama gercekten cok cok agrili bsymis herkesin bir olmaz tabi sabah doktorum geldi acilmam 6 cme yaklasmisti doktorum epidural igneyi vuralim hemn dedi onu olduktan sonra uyumusun surekli acilmama baktilar ogleden sonra 10 cm e ulastim ama minigim yoruldugu icin artik asagiya itmiyodu kendini 2 saat hic kimildamadan durdu doktor artik riskli olmaya basladi vakumla cekerim bebegi veya senin karnina bastiririm ama cok yirtilman olur bebekte sagliksiz dogabilir dedi bende uzule uzule sezerayani kabul ettim ameliyata girdigimde sizmisim yorgunluktan bebegimi hic gormedm ama cok sukur ikimizde suan iyiyiz kendimi 2 kere dogum yapmis gibi hissediyorum sanci cekerken Allah olmayan herkese nasip etsin die dua ettim hep gercekten cok guzel bi his sormak istediginiz bsy varsa tecrubem kadar yardimci olmak isterim suan tek sorunum daha sutumun gelmemis olmasi tecrubeli annelerden bu konuda yardim bekliyorum
Gözün aydin canim Rabbim anali babalı buyutsun inşallah
1,491,473 soru
24,371,918 cevap
348,079 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın