0 oy
858 göst.
Diğer kategorisinde (667 puan) tarafından
Kızlar bayram sabahı ilk ne yapiyorsunuz hadi sohbete 

31 Cevaplar

0 oy
(4,631 puan) tarafından
Her sabah yaptığım gibi kızımı öpücüklere boğarım diğer şeylerin acelesi yok sabahları daha bir tatlı oluyor
-Reklam-
0 oy
(12,767 puan) tarafından
Eşim namaza gider kızımla kalkarız kahvaltı yaparız eşim etin durumuna göre haber verir kayinhaba evine geçeriz kavurma yaparız et hallederiz oradan eve gelirim evde ki eti hallederim yemek vs yatış sonra bu bayram 3 gün anneler ile geçireceğim 2 gün bayram gezmesi bu kadarr
0 oy
tarafından
Biz her bayram jandarma  ailesi olarak eşim görevde 24 saat gelmiyor bende çocuklarla evde otururum kuran okurum kayınvalidemi annemi babamı ararım öyle yani her bayram aynı değişen bişey yok :) 
0 oy
(207 puan) tarafından
Hicbisey yapmiyorum gecen bayram köydeydik yine öyle olur 
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Arefe günü annemlere gidicez, ablamlar da gelecek. Kurbanı hep birlikte kesicez  insaAllah.  Bayram sabahı eşlerimiz ve babam namaza gider, onlar gelene kadar kahvaltıyı hazırlarız biz. Geldiklerin de bayramlasir kahvaltıya geçeriz. Kahvaltı bitince kurban isine başlarlar.
0 oy
(798 puan) tarafından
Eşim namaza gider o arada kahvalti hazirlarim gelir bayramlaşiriz ve sonrasi hep hüzün ve aile hasreti doyunca aglarim sonra bu bayram cocuklarimin bayrami diyip onlar uzulmesin diye toparlaniyom ama içim paramparca tabi:((
0 oy
(9,751 puan) tarafından
Bızım bayramımız galıba buruk gececek evımızde :(memleketlere gıdemıycez arabamız tamırdeydı yapılamayacagı soylenmıs aracta kıralayamayız cok pahalı otobus bebekle su donemde sıkıntılı hayırlısı bakalım 
0 oy
tarafından

Hazırlanıp doğru köye doğru uykulu uykulu :sleeping:

0 oy
tarafından
Eşimi uyandırmaya çalışmakla geçiyor sonra kahvaltını yap demekle sonra oturur akşama kadar akşam ezanına kadar zor hazırlanır hadi annelere bayramlaşmaya gidelim der ablasına gideriz gece sabaha karşı nerdeyse döneriz ablasından bütün gece ablasıyla tartışmalarını dinlerim 3 senedir burnumdan getirir kısacası 
0 oy
(3,754 puan) tarafından
Ailem memlekete gidiyor eşim büyük ihtimal bayram boyunca çalışacak bnde kızımla başbaşa kahvaltı yaparım eşim olmadanda kaynanama gitmem babamı çağırırım babam gitmiyor kahvaltı yaparz 
0 oy
(52,062 puan) tarafından
kahvaltıya kayinvalideme gidip onlarin köyü amcalari halalari gezip annemlere geçip benim dayi teyzeleri geziyoduk. bu bayramda kayinvalidem ve annemlere gidicez sadece
tarafından
Oda annesi gibi artık arkadaşlarına anlatacak mecbur :)  bizdede kuzen çok hep beraberdik evleninceye kadar bizim sülalede düğün piknik fln hep birlikte kalabalık olurlar ama ben gidemiyorum eşim hem sürekli görevde evde olduğu zamanlarda aşkım lütfen gitmeyelim kalabalığı sevmiyorum diyor bende tamam diyorum :) birlik olmak güzel gerçekten
(52,062 puan) tarafından
benim esim cok girgindir bize biri hadi desin hemen gideriz☺️
tarafından
En güzeli ya ben çok severim gezmeyi ama eşim sevmiyor bırak sabah 10dan gece 2 ye kadar oyun oynasın ondan mutlusu yok kayınvalidem hep der büyümemiş bu çocuk :)))
(52,062 puan) tarafından
kiz benimkininds interneti olsun video izler yok balik nasil temizlenir yok dirilis Ertuğrul o internet bitmeden ici rahat etmez alip.sakliyorum telefonunu☺️
tarafından
İyi yapıyorsun valla benimkide oyun oynar saatlerce sonra yatağa girincede oyun videoları izler uyuyana kadar adam bağımlı resmen uykusuz haliylede gidip 24 saat nöbet tutuyor bu sefer geliyor olan bize oluyor evden çıkamıyoruz yorgun diye :)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 15 göst.
+1 oy
4 cevap 115 göst.
0 oy
4 cevap 239 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 186 göst.
10 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Gamzelilrr4 (17 puan) tarafından soruldu

412,501 soru