Yeri geldi güzin abla olduk. Yeri geldi haydar dümen.. Yeri geldi güldük ağladık birbirimize dualar ettik. Iyi dileklerde bulduk. Geçmiş valla 2 yıl sizinle hep birlikte farkın da bile değildim nihanimmmm❤ hatırlatınca gördüm dostlarda kazandım telepatik kankalarda.. 2 yıldır belkide her gün konuştuğum birtanecik dostum artık oda benim kardeşim görmemiş olabilirim ama aranızdaki bağı çok ney bende oda hissediyor bence demem o ki iyi ki var ya bu uygulama sizde herkes iyi ki var birlikte nice yillara ozamansa)
Canimm benim☺☺☺. Birliktee nice guzel yillara.
Baya bi baktim kişilerin profillere gozumden kacan olmadi ise adminden sonra suan sen ilksin..
4 ay sonra da bnm 2. Senem olcak
Birlikte birbirimizin çocuklarını büyütüyoruz birbirimizden habersiz
Topuzunu sevdiğim;
İyiki varsın
Ohooo masallh masallh masallh sana burasi saçma değil aslında insanları saçmalıyor bazen sadece (θ‿θ)
Burdan gitmeyi düşünmüyorum ama gitsemde sonradan yaptığın sarı sacinla topuzunla veeee botoksunla aklımda kalacak olan kişilerden birisin canım(。•̀ᴗ-)✧(。•̀ᴗ-)✧( ˘ ³˘)♥( ˘ ³˘)♥( ˘ ³˘)♥
Bende taaaa Şubat'ta iki yıl olacak (◕દ◕)(◕દ◕)
Çok guzel bi insansin hakikatan Bana yaptigin dualar icin Rabbim senden razi olsun Bazen saçma ola bilir kimine gore ama bende iyiki bu uygulamadaki kizlar var diyorum cok seviyorum. Garilerimmmm hadi sarilalim lan dugusallaştim
Galiba bende 2 yildan fazladir buradayim
Yalnz buraya uyeligimi silio yaniden gelmiştim o yuzde bu tarafta 9 ay o yatafta 2 yil
Nice Benli senelere cano
1,486,462 soru
24,301,384 cevap
344,066 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın