0 oy
1,495 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

image

Aft derlerya o minik minik beyaz yaralardan cikti hemde 5 tane birden canim cok yaniyor kizlar nasil gecer bu ya karbonatla gargara yaptm tuzla yaptm gecmiyor etkili bir ilacci varmi  maffeti bni su bile icmiyor cok kotu yerde  cikmis ya:'(  diş bakimimda iyi fircalarm hergun niye cikiyor anlamdm  

7 Cevaplar

0 oy
(887 puan) tarafından

image

Cnm sağlık ocağına git küçük bı merhem veriyorlar kulak çubuğu ula suruyorsun yaranın üstünde dönüyor hemen bariyer olusturuyo ve çok çabuk iyilesiyo ismini hatırlayamadım netten bakım bulursam resim aticam

(887 puan) tarafından
Buldum cnm ekledim
tarafından
Gidemm ki saglik ocgi cok uzk suan havada cok sick aksm aldirim esime insllh bulursun adini cnm
tarafından
Saol kuzumm
(887 puan) tarafından
Buldum cnm yoruma ekledim .yakında eczane yok mu canım parasıyla alsan yada arasan birçok eczane eve getiriyor
-Reklam-
0 oy
(9,616 puan) tarafından
Bagısıklık dustugu anda da cıkar aft canım. Lımon tuzu gibi olan bı sey vardı daha buyuk adını unuttum o ıyı gelıyodu yakıyo felan ama belkı lımon tuzuda ıse yarar ada csyı varsa onlads gsrgars edebılırsın yads agzında bekleterek ıcebılırsın gebe degılsen
tarafından
Eczanye sordurym canim cok saol bunlarida denicm
0 oy
(614 puan) tarafından
Karadut geçiriyor canım bende de devamlı çıkıyor. Ölüm gibi bir şey o yaaaa. Bir de oje gibi fırçalı bir ilaç var. Adını hatırlamıyorum ama eczacı bilir zannımca
tarafından
Eczaden alcm artik dayilck gibi degil
(970 puan) tarafından
Doşinol mu canım oje gibi olan ilaç
(9,616 puan) tarafından
Ha evet bak karadut cok cok etkılı pekmezı olur kendı olur al ye gun ıcınde bı kac kez gecırır hemen
(614 puan) tarafından
Hah buldum internetten piraldyne adı. Karadutun kendisini de bulsan olur yaranın üzerinde beklet
0 oy
(970 puan) tarafından
Benim eşimde de çıkmıştı  hatta çıkar her zaman bilmiyorum canım nedenini acısını çeker bi sure sonra düzelir
tarafından
Bnde de oyle cok cikiyor sebebide yok
0 oy
(3,036 puan) tarafından
Sumak ile gargara yapınca geçiyor diye biliyorum 
tarafından
Her yolu denicm  cnm her ay cikiyor iyi bir dokdora gitmem sart yemk bile yiymiyorm maf etti bni
(3,036 puan) tarafından
Vitamin eksikliğinden falan oluyor sanırım tahlil falan ister
0 oy
(8,080 puan) tarafından
Geçmiyor malasef geçmiyor bende de 1 2 ayda bir çıkıyor vitaminsizlik demir eksikliği ve kansızlıktan oluyor o kadar şey denedim hiçbirşey fayda etmiyor bu yüzden biraz zayıfladım bile sadece soğuk su içmek rahatlatiyor
tarafından
Aynii bnde 1 kilo vedim 3 gund yedirmiyor icirmiyor simdi buz koycm
0 oy
(311 puan) tarafından
Canın aftojel diye bir krem var tadı biraz kötü ama o kremden al çok faydalı hemen ertesi gün geçirip geçmiş olsun 
tarafından
Ya hemen alcm canm fiyati nekdr acba
(403 puan) tarafından
Aftin tedavisinde degilde acısını dindrmek icin kullanılıyor tadi berbat sürüp bekletnce rahatliyosn 13. 15 lira civarında fiyatı var
(403 puan) tarafından
Kiziminda bagisikligi cok düşük surekli agznda aft çıkıyor.vize piraldyne diye bi ilac verdi icindeki fircyala sürüyorsn o iyi geldi kızıma bikac gune geciriyr.alabilcek durumn varsa piraldyne ve aftojel al kullan.piraldyne 20 lira civarında
(311 puan) tarafından
15 20 camm
tarafından
Alirm canm  saol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 60 göst.
3 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif.m.05 (1,541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 77 göst.
29 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,415 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
0 cevap 61 göst.
28 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meleklerin.annesi (282 puan) tarafından soruldu

405,934 soru

12,167,623 cevap

36,631 kullanıcı

...