0 oy
360 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşim 35 bin kredi çekti 10 unu eve koydu 20 milyarda annesigil ev yaptırıyor oraya harcadı çatı katinini da oda lara boldurduk biz kalacağız gidip geldikçe ama bizim evin ici boş sadece bölme yapıldı cami kapısı vs.yok  arkadaşlarım bana niye verdirdin ettin diyor ben ne desem boş ki ben de ailesine versin diyorum bizde evlat yetiştiriyoruz tabii ailesi bi lafla ödüyor orası ayrı konu ama Allah bilsin ne diyimki .kayin babama dedim oğlun olmasa işin zordu dedimde yaptirmasaydi ben yaptirirdim dedi orda soğudum zaten .. dertlesmek istedim kızlar öyle isteee
notu ile kapatıldı: Konu başlığınızı lütfen kurallara uygun bir şekilde belirleyiniz.

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Oglun olmasa isin zordu dersen tabi oyle der adamda alinmis oyle denirmi hiç 
tarafından
Derim çünkü onlarda bana çok şey diyoe kıymet bilmiyorlar ve ben gülerek dedim oglunun kiymetini bilsin
tarafından
Bu zamna kdr bipmeyn simdimi bilck cnm
tarafından
Valla çok doğru dedin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim k.peder oglum napiyoki hicbisey yaomiyo bana dedi. Allaha hevale ettim, bebim kocamin kazandigi parayla zikkimliyor
tarafından
Bizde aynı 3 seneye gireceğiz evlilikte ve eşim.iki ev gecindiriyor kayinbabam emekli 3 milyar maaşı var birazı kredisi var ona kesiliyo kalanida ne bilim napiyosa
0 oy
tarafından
Ama sen öle demişsin adam.alinmis keşke demeseydin
tarafından
Onlarda bana neler diyor bi Allah razı olsun oğlum var diyemezmiydi ben lafımı çekmem derim alinacak bisey yokki bunda
tarafından
Olsun canım ben olsam demezdim.birak diyecekse oğlu desin. Ben asla karismam
tarafından
Karışmak gerekiyormus bazende canm bende karismazdm öyle olmuyo işte
0 oy
(271 puan) tarafından
Kayınbabana ne olursa olsun öyle dememeliydin 
tarafından
:/ onlarda konuşurken düşünmüyor kırılır mi diye
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Adam.soyledigine kızmış  bence bizimkine de desem aynısını derdi 
0 oy
(677 puan) tarafından
Arkadaşları ın lafına neden bakıyosun ki seni gazlamışlar.kayınpederinede yanlış konuşmuşsun başına kakar gb olmuş verdgnz para hem üstelk ödüyorlarmış daha ne istiyosunki

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 181 göst.
17 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busra_dilan (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 412 göst.
0 oy
28 cevap 1,801 göst.
30 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (2,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 305 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kayramball27 (94 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,286 soru

24,383,374 cevap

348,901 kullanıcı

...