0 oy
678 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (25 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

arkadaşlar 4 aylık Oğlumun kafası bu şekilde zeytinyağı sürdüm yıkadım ama geçmedi başına gelen var mı?

image

12 Cevaplar

+1 oy
(1,251 puan) tarafından
Tara canım sürdükten sonra bide iyi kurula geçer bi kaç güne 
(25 puan) tarafından
İnşallah canım
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Bebekler icin umusacik oluyo ozel onlarla tara canim
(25 puan) tarafından
Tamam canım denicem bugün sağol
+1 oy
(2,873 puan) tarafından
Konak deniliyor buna oluyor bebekkerde banyodan önce iyice yumuşamasını sağla banyo dan sonra ince tarakla yavaş yavaş tara cikiuor bı kaç gün öyle yao
(25 puan) tarafından
Dün yaptım 2 3 gün daha tekrarlayayım o zaman
(2,873 puan) tarafından
Aynen canım tekrarla
+1 oy
(12,386 puan) tarafından
oo saclarida uzun canım baya. Zor olur ama. Z.yagi surup yikayip birakmicaksin. Yağ surup yarim saat falan kafasina bere takip beklet masaj yap once biraz. Banyodan sonrada konak traklari var ince sık ağızlı. Onunla terse tarayacaksın
(25 puan) tarafından
Öyle yaptım zaten canım düne göre az ama yine baya var
(12,386 puan) tarafından
baya uğrasacaksin canım. Onlari kafadan tamamen alana kadar devam edeceksin her banyodan once. Sacinida kesseniz daha rahat olur
(25 puan) tarafından
Saçları çok tatlı kıyamıyorum
(12,386 puan) tarafından
:) ama zor oluyor işte sacli cocukta
(25 puan) tarafından
Uğraşcam mecbur
+1 oy
tarafından

Zeytin yağı sür canım ve bunu her gün yap, sonra banyo yaptır ama kafasını şampuanlama bizim oğlanda da vardı ama çok kötüydü bizimki. Geçmiş olsun, fırsat buldukça her gün yıka bebeği

(25 puan) tarafından
Tamamdır
(12,386 puan) tarafından
kız öyle cikmaz be sampuansiz nasil ciksin. Şampuanlasan bile iyi yikamazsan kalıp gibi donuyo kafasinda
tarafından
Valla bizimki mis gibi çıktı canım :d
(12,386 puan) tarafından
Valla hakiki z.yağıydı ondanmi bilmem. Banyo süngeriyle kafasini surdugumuz halde kafasinda kaldi vıcık vıcık cikinca
tarafından
Allah Allah, bizim konak serüvenimiz çok kötüydü artık kafada yara gibi görünüyordu saçları hep dökülmüştü ebe de bize öyle dedi çok şey yaptık çok şükür geçti şimdi
+1 oy
(1,241 puan) tarafından
1 kere yle geçmez canim. Sen her banyodan önce yağla beklet tara yıka.
(25 puan) tarafından
Aynen öyle yapcam canım
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Allerjik olabilir.. ilk zamanlarda konak normaldir ama uzun süreli konak alerji belirtisidir
(25 puan) tarafından
1 haftadır var
0 oy
(1,251 puan) tarafından
Canim benim bebegimdede oldu sampuan kaliyomus iyice durula ve tara gecer
(25 puan) tarafından
Başını yıkarken sudan tiksiniyor huysuzlanıyor ama yinede iyi duruluyorum sanıyordum
(1,251 puan) tarafından
Benim bebegimde tek yikiyodum bi elimle bebek tutuyodum bi elimle duruluyodum kaliyomis meger basunda dikkat edince gecti cok sukur
0 oy
tarafından
Benim kızımında 6 7 aylıkken oluyodu. Zeytinyağıyla masaj yaptım diplere sonra duş aldırdım ve iyice durulanması lazm sabun şampuan vs kaldıgı için iyi durulanmadıgı içinde olabilir diyenler vardı hergün banyo yaptırdım yada 2 günde bir ama hergün taradım saçlarını bebekler için olan tarak takımından almıştım ben 
(25 puan) tarafından
Bende öyle yapayım inşallah geçer
0 oy
tarafından
Tatlım sur beklet masaj yap hafif hafif tara acılir
(25 puan) tarafından
Yaptım ama hala var hergün yapayım geçer inşallah
tarafından
Hergun yap canim
0 oy
(86 puan) tarafından
Canm ben zeytnyağı sürüp taradım hepsi cıktı
(25 puan) tarafından
Denedim döküldü ama yine var baya
0 oy
(243 puan) tarafından
Ben hiç ellemiyorum canım kendiliğinden geçer hep kafasında kalacak değil ya kızımın saçları sık belli de olmuyor öyle sadece yıkarken iyice yıkıyorum masaj yapar gibi 
(25 puan) tarafından
Kendiliğinden geçecek gibi değil cnm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 195 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kubraumut (3,167 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 575 göst.
0 oy
2 cevap 38 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (117 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
9 Ağustos 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Gece mavisi (14 puan) tarafından soruldu

407,320 soru

12,226,496 cevap

36,829 kullanıcı

...