0 oy
1,035 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (614 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlarr :) 

37 Cevaplar

0 oy
(7,440 puan) tarafından
Açıkken hiç karismazdi zaten o zaman sevgiliydik yine sevgiliyken onun bile haberi yokken kapandım dikkat çeken renkleri giymemi istemiyor kapalisin artik diyor ama zaten ben asla dikkat çeken renkler giymem eşarp şal renklerin asla dikkat çeken renk olmaz o yüzden karismiyor 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Evde güzel şeyler giymemi ister tabi 

Dışarda çarşaflı peçeliyim zaten eşim bişey demiyor haliyle :)

0 oy
tarafından
Karışmaz zaten karışacağını gerektirecek bi durum yok
0 oy
(51,801 puan) tarafından
dar ve yakasi açık olunca uyariyo
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bissürü kıyafeti alıp alıp giymediysem artık alma diye karışır :D
(614 puan) tarafından
O huy bir tek bende var sanıyordum. Kendim gibi birini buldum :D yaa mağazada güzel duruyor eve geliyom deniyom b. K gibi oluyor
(1,309 puan) tarafından
Hahahahah o olayda ayrı tabi ama ben alıyorum alıyorum giymeye fırsatım olmuyo dolapta bekliyo
0 oy
tarafından

Kapalı değilim ama açıkta değilim uzun salaş ve dikkatli giyinirim 

Ama eşimin gögüs ve bel takıntısı var oralar gözükmeyecek ki gözükmezde 

Düğünlerde karışmaz :D

0 oy
tarafından

Bekarken açık giyinen biriydim şorttur etektir göbek üstü falan o zamanlar kızsa da giyerdim benim için giyime ailem bile karışmazdı ama evlenince böyle bi sorun kalmadı cünkü biraz daha kapalı giyinmeye başladım kendim istedim bunu ama. Eşim zorlamadı veya alamazsın giyemezsin demedi. Benim ailem kıyafet konusunda rahat ama eşimin tarafı bu tarz giyim görmedikleri için biraz kendimi topladım diyelim ama tayt falan giyiyorum o problem olmuyor :)

0 oy
(105 puan) tarafından
Ooff offff hemde nasıl herseye bide şimdi hamileyim oran açılıyo gömlekten açık duruyo diye herşeye hamile kalmadan da karışirdi iyice fazlalaştı
0 oy
(739 puan) tarafından

Karışır ama ben istediğini yapmam alışmasın :))) 

0 oy
(1,112 puan) tarafından
Karismaz karismasinda zaten benim beynim var cok şükür ek bir beyne ihtiyacim yok nerde ne giycegimi bilirim
0 oy
(1,714 puan) tarafından
Kısacası eşimin karısmadıgı hiçbirsey yok. Herseye karısr 
0 oy
(6,921 puan) tarafından

Hiçç karışmaz çok şükür hiç hoşlanmam bn karışılmasına 

Karışsa sinirlenirim:D kıyafet önemli

0 oy
(17,420 puan) tarafından
Karışmaz çünkü beraber esimin fikrini alarak alırım kıyafetlerimi. O yüzden kafam rahat. Zaten ne tepki vereceğini  tahmin ettiğim için itiraz edeceği şeyler giymem 
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Kapalıyım zaten makyaj yok asla izn vermez bende yapmam zaten bu halinden hoşlanıyorum 
0 oy
(29,310 puan) tarafından

Kiyafetime karışacak şekil giyinmedigim icin bu zamana kadar sesi çıkmadı. 

0 oy
(235 puan) tarafından
Karismaz kuzum. Bazen dekolte oldugunda sadece ustunu duzelt der duzgunce uyarir bu da hosuma gider zaten.

Ama bazilarinin kocasi yok pantolon giyme yok tisort giyme yok sort giyme 

Boyle darlamalara gelemem zaten esim de bilir cogu zaman da yerine gore
0 oy
(11,213 puan) tarafından
Karışır bi ara normalde frage giyerim asla çıkmam feracesiz hamileyim bide üstüne sal atıyorum karnım belli olmasın diye o salı bi çıkardım dışarıda sıcak diye demediği laf kalmadı gerisini sen düşün 

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 678 göst.
20 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,411 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 801 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Merve.01 (213 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 575 göst.
0 oy
31 cevap 643 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Oylesinekimsee (393 puan) tarafından soruldu

410,915 soru

12,365,592 cevap

41,979 kullanıcı

Kategoriler

...