Öncelikle Burayı Yeni Keşfettim 7 yıllık evliyim bir tane 5 yaşında oğlum Var 38 haftalık Hamileyim Bişey tanışacam Akıl Alaçam belki yaşayan bilen Büyüğüm küçüğüm Vardır Eşim evlendim Evleneni Arada başkalarıyla Konuştuğunu gördüm Sürekli Umursamadım takmadım çocuk gibi aklı var yani ne yapsam olgunlasmiyor Şimdi soracağım Su şuan 38 haftalık Hamileyim Bu aralar Hep yakaliyrm birileriyle konuştuğunu Çalışıyor Eve Düzgün Para vermiyor Verdiği en fazla 100 TL başka yok sorduğumda hep borclara verildiğini söylüyor ne zmm bişey yakalayıp söylesem Al picini git diyor umursamıyor bna akıl verin aydınlatın bni ailesini hiç dinlemiyor Konuştuğu kişilerle canım cicim aşkım hayatım der bna gelince ****** azarlar gibi azarlıyor kaç defa ailemin evine gittim pişman oldu geldim coxuk icin gene dayandım hamile kaldığmda yine birz düzeldi çok istiyordu şimdi çok değişti çocuğa hiç bişey almıyor yni bn almasam umursamıyor napim kafayı yiyecem aklıma geldikçe agliyrm artık dayanamıyorum yaptıklarına bnde iyice soğdum ailemle aram kötü babam benle konusmyrsn kaçtım çünkü ailem de diyor her haltı yesin takma diye erkek bu gönlünü hoş eder sonra unutur ama bunu 4 yıldır yasiyrm sürekli affediyrm olmiyor kafayı yiyecem