0 oy
518 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
kapalı
Öncelikle Burayı Yeni Keşfettim 7 yıllık evliyim bir tane 5 yaşında oğlum Var 38 haftalık Hamileyim Bişey tanışacam Akıl Alaçam belki yaşayan bilen Büyüğüm küçüğüm Vardır Eşim evlendim Evleneni Arada başkalarıyla Konuştuğunu gördüm Sürekli Umursamadım takmadım çocuk gibi aklı var yani ne yapsam olgunlasmiyor Şimdi soracağım Su şuan 38 haftalık Hamileyim Bu aralar Hep yakaliyrm birileriyle konuştuğunu Çalışıyor Eve Düzgün Para vermiyor Verdiği en fazla 100 TL  başka yok sorduğumda hep borclara verildiğini söylüyor ne zmm bişey yakalayıp söylesem Al picini git diyor umursamıyor bna akıl verin aydınlatın bni ailesini hiç dinlemiyor Konuştuğu kişilerle canım cicim aşkım hayatım der bna gelince ****** azarlar gibi azarlıyor kaç defa ailemin evine gittim pişman oldu geldim coxuk icin gene dayandım hamile kaldığmda yine birz düzeldi çok istiyordu şimdi çok değişti çocuğa hiç bişey almıyor yni bn almasam umursamıyor napim kafayı yiyecem aklıma geldikçe agliyrm artık dayanamıyorum yaptıklarına  bnde iyice soğdum ailemle aram kötü babam benle konusmyrsn kaçtım çünkü ailem de diyor  her haltı yesin takma diye erkek bu gönlünü hoş eder sonra unutur ama bunu 4 yıldır yasiyrm sürekli affediyrm olmiyor kafayı yiyecem
notu ile kapatıldı: Soru başlığı konuyu özetleyecek şekilde olmalıdır

3 Cevaplar

0 oy
(626 puan) tarafından
Allah eşine hidayet versin  iyi sabretmissin 
(7 puan) tarafından
Rabbim vermiş sabır ama olmuyor artık  canıma tak etti
(626 puan) tarafından
Ailenle aranı düzelt böyle bir adamdan hayır gelmez  hamile insanın duasi kabul olur
(7 puan) tarafından
2 snee önce gittim babamın yanına gecenin yarısı sokağa attı  oğlumla snin gibi kızım yok  gelme. Bmm huzurumu bozma diyor
(626 puan) tarafından
Ay inanmıyorum  bu nasıl bir baba :(
(7 puan) tarafından
İnsan millet ne diyecek diye düşünür mü o düşünüyor işte milletin ağzına bakıyor kızı umrumda deil
(626 puan) tarafından
Allah hidayet versin inşallah  kaç yaşındasin peki
(5 puan) tarafından
Canım benim eşim asker çocuğunu alıp devlete sigin kadın sığınma evleri var kocana da dava aç bosucam seni de ama önce kanıt topla seni aldattığına dair hakeret ediyorsa whatsaap yazismalirindan falan silme psikolojik şiddet uyguluyor die uzaklaştırma kararı alabilirsin kadın sığınmaya gitmeden aslında o eve gelemez bir sürü yol var benim babamda senin ki gibi bende kactim
(626 puan) tarafından
Kocayami kaçtın kız anlamadım
(7 puan) tarafından
Orayı da denedim herşeyi yaptım olmuyor şiddet yok elinde biswy yok diyorlar hiç bişey yapamazsın diyor sni sürdürürm diyor kadın sığınma evine iki defa gittim rezil oldim çocuğumla
(626 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun
(7 puan) tarafından
Evet 7 yıl önce kaçtım
(5 puan) tarafından
Surduurum. Ne yaa şiddet sadece fiziksel degildirbak eşim nöbetçi gelsin ben sorcam ona ama Twitter hesabin varsa bu yaşadıklarını aynı yaş Haluk Levent sosyal politikalar Bakanlığı'nı ünlüleri ahbap platformunu falan etiketle nerde yasiyorsunuz
(7 puan) tarafından
27 yaşındayım
(7 puan) tarafından
Onu kullanmıyorum hiç kullanmadım Adana'da yasiyrm
(626 puan) tarafından
Kuzum daha gençsin  kendi ayaklarinin üzerinde durabilirsin
(5 puan) tarafından
Canım eşim.gelsin yarın yazcam ben sana ona bi danışayım sosyal medyada gündem oluşursa devlet sana her türlü yardım eder çocuklarında rahat rahat bakarsın
(626 puan) tarafından
Mehmetinbelgini sendeki kocaya kaçtın baban yüzünden benim eşimde asker bende babam yüzünden evden ayrıldım hatta mesleğim var zabıta ym. Hamilelyim die çalışmıyorum
(5 puan) tarafından
Daha önce çalışma hayatı olmadıysa hamile çocuğu da var şimdi nasıl durcak ne ayak kalmış ne kanat
(5 puan) tarafından
Babam vermedi bende kactim ama benim eşimde Allah korkusu var çok şükür namazli.abdestli
(626 puan) tarafından
Eşini şikayet etse belki nafakasını alabilir ama sonra nereye gider kafamda deli sorular
(5 puan) tarafından
Bak senin ne güzel mesleğin varmış zabitaymissin kolunda altın bilezik babam beni okutmadi dışardan okuyrm ama şimdi bebeğim oldu sınavlara giremedim
(7 puan) tarafından
Bakın bni yanlış anlamayın nolur o zmn gittim abimin yanına kafayı koydum boşanacaktm   Allah karışma birini çıkardı kalbi yüreği temiz biri evlenmiş ayrılmış bna en azından akıl verin biri var ama hayatımda deil sanalda tanıdığım bna yalvarıyor gel bn sana yaşamadığın hayatı yaşataym diyor gel ne olirsa olsun elimden geleni yaparım diyor ama bnm vicdanim el vermiyor çok sevdiğini söylüyor snaldq insan ne kadar güvene bilir ama herşeyi yapacagini biliyrm ama bn ne kadar eşim yaptığı kötüyse bnde kendime yediremiyrm yapamiyrm  bna akıl verin deli gibi seviyor
(626 puan) tarafından
Kendin diyorsun tanımadığım birisi nasıl guvenicen
(626 puan) tarafından
Kuzum sakın sınavlarını ihmal etme okumaya çalış
(7 puan) tarafından
İşte sorun bir o bide yapamiyrm bn çocuğum başka hayat başka insan çok zor
(5 puan) tarafından
Sanaldakilere sakin güvenme canim istediğini alır oyalar hevesi geçince bırakır ortalıkta bir sürü güzel kadın var benim ne attim var die düşün valla ne olaylar oluyor eşim anlatiyorda
(626 puan) tarafından
Senin durumundan faydalanmak isteyen biriside olabilir
(7 puan) tarafından
Keşke bbmde elimde bir  isim olsa ona muhtaç deil çocuğu muda etmem yemnle
(7 puan) tarafından
İnsan şöyle de düşünüyr faydalanmak isteyen kişi iki yıl niye peşinde koşar durumumu herşeyi biliyor yani başka şeyler yapar birinin peşinde koşmaz herşeyi var evi arabası parası tarlası  çok insan geçer eline
(5 puan) tarafından
Ahhh ahhh biliyorsa sana birde kimsenin sahip çıkmadığını ******** bile olabilir bakliyken haksız duruma.dusersin bu olayı aynen yaşamış burda bı kadın eşim anlattı yaa senn eşinin sana hakaret ettiğini psikolojik şiddet uyguladığını söylesen uzaklaştırma.verirler
(626 puan) tarafından
Eşin eve mecbur bakmak zorunda bebeğin de olacak sabret dicem sadece ailen arkanda değilse eşinin ailesi neden arkanda durmuyor
(7 puan) tarafından
Bilmiyrm kafam çok karışık yaşayıp ölü gibiym ha çocuğum için herşeyi yaparım yapıyor gözümün önünde göz yumuyrm  artık ama artık bu halimde bile yapıyorsa ne yapayım
(626 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum
(5 puan) tarafından
Yaa öyle olmadığı ne malum kaç tanesiyle konusuyordur peşinden koşuyormus sen ona desene ben bosancam avukat lazım birde ben 200 Gr altın mehir isterim zarf at bak başka ne senoryolar dönüyor yAA kendini zengin gosterp bı senoryo yazıp senden bile para koparır neler gördüm ben onu geçtim bak karnında bebek var düşünsene 2 senedir karısıyla birlikte olan biri.karisi hamile kalio sen onu hala beklermisin bu zamanda eskidendi onlar
(7 puan) tarafından
Kimseyi dinlemiyor ki ne annesi ne kardeşleri ablaları  kimse umrumda deil
(626 puan) tarafından
Doğru söylüyor.zarf atmalısın
(5 puan) tarafından
Peki ailesi sana destek oluyorlar mi
(7 puan) tarafından
Veriyor her türlü herşeyini karşılarım diyor avukat para ne geliyorsa yaparım diyor ev alır üstüne yaparım diyor o çocuğu da vermem diyor onun çocuğu deil bnm çocuklarım diyor kimseye vermem diyor
(7 puan) tarafından
Olmuyor kimse ailem kendin yptn cekecen diyorlar o zmn gittim çocuğu bırak öyle gel diyorlar bn parçamı cnimi nasıl bırakim
(626 puan) tarafından
Bu adamı nerden bulup tanıştın
(5 puan) tarafından
Senin ailende benimki gibi bı halt olmaz onlardan sen eşinle alakalı kanıt topla.yarin esimle.konusup yazcm ben öteki Adamada itibar etme bak kocan.gorur sen aldatıyor olursun bakliyken haksz duruma düşersin zatn kimse arkanda olmuyor rezil eder seni kendi rezilliği ne bakmadan herkes ona hak verir.
(7 puan) tarafından
Sanaldan tanıdım  oturduğum yerde oturuyor  yani Adana'da geldi o zmm kaynanam hastanede yatıyordu  geldi yanıma bna diyor sn evet de onu  perişan ederim   bnde kabul etmiyrm    her türlü herşeyi karşılamak istiyor hatta beşiği bn alim kıyafet alım dedi bn kabul etmedim çünkü dhaa bişey almadım çocuğa  almak istiyor bn kabul etmiyrm
(5 puan) tarafından
O adamla hiç yüzyuze geldiniz mi
(5 puan) tarafından
Canim o adamda gönlün varsa altın yaptır kendine mehir işte güvence olarak sonra boşa koçanı.git evlen ne diyeyim
(7 puan) tarafından
Kanıt toplayamiyrm.siliyor herşeyi yok ztn telefonla hiç görüşmedim yazismadum sadece sanalda  yaziyir bnde fzla. yazmiyrm
(626 puan) tarafından
Kendisi evlimi
(626 puan) tarafından
Al bendende o kadar mehir iste bakalım nediyor
(7 puan) tarafından
Gönlüm şöyle var inancım var ona  evli deil ayrılmış iki çocuğu var
(7 puan) tarafından
Tmm öyle yapacm   teşekkür ederim inşallah güvenimi sarsmam
(626 puan) tarafından
Bana özelden yaz merak ederim gidişatını
(7 puan) tarafından
Tmm Cnm yazarım Allah razı olsun verdiğiniz akıldan dolayı umarım herşey gönlünüzce olur pişman olacak bişey olmz inşallah
-Reklam-
0 oy
(758 puan) tarafından
Öncelikle sana erkektir yapar diyenlerin ne kafada olduklarını sormak isterim? Ailenle aranı düzelt ve ailenin yanına git. Akıllanmaz ama belki akıllanır bir ihtimal. 
(7 puan) tarafından
Gittim bni gecenin yarısı dışarı attı babam istemiyr
(758 puan) tarafından
Ailen nasıl böyle bişeyi yapabiliyor yaa Allahım hepsine hidayet versin Allah yardımcın olsun ne diyeyim
(7 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun rabbim akıl fikir versin  bnde artık yapacak bişey bulamıyorum kadın sığınmayada gittim oğlum çok huzursuzluk etti dışarı çıkacam diye mecbur geri geldim
(758 puan) tarafından
Hadi yaa her çareyi denedin ama yine o eve gittin Allah sana peygamber sabrı versin canım ailenle aran neden bu kadar kötü
(7 puan) tarafından
Denemez olurmuyum denedim ama hiç bişey gelmiyor elimden
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Al pi... ni git ne demek yaa. Desene sende pi.. misin ? Rabbim hidayet etsin Dua et dua canm.. 
(5 puan) tarafından
Aynen öyle ama ilk ifade şekliniz hoş değildi
(4,902 puan) tarafından
Hangi ifade???
(7 puan) tarafından
Tamda bnde onu düşünüyrm ne farkım kalıyor evliyken birine gitmek ama boşanmak için de gidecek yerim yok en azından kadın sığınma evine gitsem bosanina kadar öyle olabilir ama diyor bna bn sana bakarım evini tutarım bosanuna kadar elimden geleni yaparım her türlü herşeyi karşılarım boşandıktan sonra evlenirz o yüzden bn yapamiyrm onun gibi olamıyorum ondan farkım kalmıyor evliykn birine gitmek
(5 puan) tarafından
Sen ona deki ben bosanana kadar siginmada kalcam ama şunu bunu isterim sen kendini ayarla ondannsonra nikah yıkarız bakalım ne sio
(7 puan) tarafından
Onu kabul ediyor ztn herşeyi göze alıyor boşanman için elimden ne gelirse yaparım her türlü sn bna kabul et başka bişey yok diyor

İlgili sorular

+1 oy
29 cevap 675 göst.
0 oy
6 cevap 172 göst.
9 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmelegi (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
1 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kuzum (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 240 göst.

409,709 soru

12,316,837 cevap

38,859 kullanıcı

Kategoriler

...