Gerçekten artık bunaldım iki yıllık evliyim 11,5 aylık oğlum var kaynanam oğlumla alakalı aklınıza gelen gelmeyen herşeye müdahale ediyo tamam onun torunu ama yeter artık ya oğlumu kucağıma alırım mudahele eder oğluma daha bir yaşını doldurmadigi için tuzlu yemek yapmıyorum salcada atmıyorum surda 29 gün sonra yaşına girecek yok niye yemeğine tuz atmiyosun senin yaptığın yemeği sevmiyo şunu ver bunu ver benden iyimi bilicen ben 6 çocuk büyüttüm demeler başıma doktor kesildi ya ama bugün patladım kaynanam pazardan geldi karnım aç dedi yemek koydum yemeğe başladı oğlumda sofrayı gördünmü hiç durmuyo herşeyi atiyo sofradan bende kadın rahat yemek yesin diye oğlumu aldım kucağıma tutuyorum oğlum beni yere birakmiyo diye bağırmaya başladı bende süs mus filan dedim oğluma başladı bu ordan konuşmaya çocuğu bilerek niye aglatiyon biraksana etsene çocuğun afedersiniz pipisine bişey olacak filan demeye sinirlendim bende artık patladım oğluma bişey dediğimde müşahale etmekten vazgec dedim oda bana diyoki sen bu ceneyle zor yaşarsın filan dedi bende bu çocuğun annesi benmiyim yoksa baskasimi dedim sofradan kalktı gitti mutfağa söylenip durdu orda bende aldım oğlumu kapandım odama oğlum şimdi uyudu ama ben hala sinir kupuyum haksizmiyim kızlar siz bişey deyin ya eşime anlatsam hemen annesini sacunucak biliyorum anacı çünkü deliricem artık ya uzun oldu kusura bakmayın patladım artık napiyim ya