Eşim öğlen dedi hazrlan seni merkeze goturcem gezdrcm dedi üç saat sonra geldi çıktık yola birden benzin bitti bnden önce bı arkdsyla tartsmisti benzin almaya gitti sen arabada bekle dedi kızımda durmuyodu sıcaktan iki üç kez aradım nerde kaldn diye benznlk yüz metre ilerdydi açık benzin vermemişler ona baktm geldi bağırmaya başladı niye o kdr arıyorsun geldm işte ne var ne istiyorsun diye köpürdü bişi demedm sürat astm bu sefer ne dedmki düzelt su suratını filan dedi duzeltmedim hormonlardan ağlamaya başladım iyice sinirlendi alt tarafı bı laf söyledim burnumdan getrdn bilmem ne hızlanmaya başladı az kalsn tırın altna giriyordu korkudan bagrdm nefes nefese aglamaya basladm korkudan bn ağladıkça dahada bagiriyo soyleniyo baktı krize gircm korkudan arabayı durdurdu camları açtı yarım saat sustu TM toparlan sus artk dedi hava aldm kendime geldm nereye gidelm dedi eve dedm annesine gidicektk bayrama gitmiyorum eve götür dedim yol boyu yüzüne bakmadm ne dese cvp vermedim eve geldk indim gitti bı saat önce aradı ekmek varmı var dedm hala gelmedi aramamaya yemin ettm artk hytmda böyle korkmadım ya