benim gibi obez hamile olan var mi aranizda su an 115 kiloyum cok kotuyum besinci aya girdigimden beri 2 kilo aldim aglamamak icin kendimi zor tutuyorum o kadar dikkat etmeme ragmen nasil oluyo anlamiyorum
Ya canım benim hamile kalmak isteyip kalamayan ne insanlr var şükür rabbim sana nasib etmis hayırlısı ile doğsun bebeğin sonrasında verirsin kilo bunları takmü kafana Şükret
Canim ben de 80le hamile kaldim. 2 ayda 85 e ciktim. Yani bu gidisle doguma kadar kac olurum bilmem. Ama tabiki bebegine odaklan. Kendini sakın aç birakma yanlizca senden beslendigini unutma. Sonra nasil olsa verilir takma kafana. Sahsen ben öyle yapiyorum etrafimdaki herkes kendi annem bile ohooo sen bu gidisle 100 olursun diyo ama kim ne derse desin sagliksal acidan bi problemin yoksa salla gitsin
Ben 91 kiloyla hamile kaldım 31.haftadayım 94 kilo aldım bende dikkat ediyorum ve şekerim de var
Burdayım
Ilk hamileligimde 36 bedenle başladım 9 ay sonra 50 beden giyiyordum ve hiç bir kilom gitmedi 3 yıl boyunca bi ara 10 kilo verdim geri aldım 92.5 kiloydum bi baktım hamileyim önce kusma yüzünden 8 kilo verdim ama doğuma girdiğimde 5 kilo almıştım 5 aylık bebeğim sütüm yetmedi 2 sinde de perhiz e girdim bir kaç rahatsızlığım dan dolayi 15 kiloya yakın verdim bi 15 kilo filan kaldı gelinlik kiloma inşallah
Ama sukredin sizi öyle seven bi eşiniz var eşim kilodan nefret ediyor
1,490,958 soru
24,365,788 cevap
347,537 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın