Canım sen de sanıyosun ki bu kadınların hepsi ay birinin kocasını bulsak da üstüne atlasak diyolar ... Türkiyede kadın olmak zor, bekar olmak ayrı zor, boşanmış olmak beter.... Senin söylediğin tarzda kadın var elbet, ama onlara bile şiddeti hak etmiş diyemeyiz.. Ama kadınlar 1 suçluysa erkek 100 suçlu... Bi kere bir erkeği normal reddedersen anlamaz.. Ama sevgilim var dersen bırakır peşini..boşanmış bir kadın tüm erkeklerin hedefi, neden, çünkü harcanacak kadın görüyorlar. Yani boşanayım, erkek istemiyorum, işimde gücümde olayım desen izin vermezler... Erkekler ayrı rahatsız eder, kadınlar ayrı.. Düşün bakalım ortamda melek gibi bi kadın olsa, saf temiz ama boşanmış, rahatsız olursun değil mi? Sebebi kadın değil aslında, erkeklere güvenmezsin, kadın gitsin istersin....Köyde kalan bekar öğretmenlerin, boşanmış kadınların kapısına gidenleri duysan şaşarsın.. Çok hikaye duydum. En basiti benim bi tanıdığım, yaşlı kadının kocası kuma almış.. Çok eskiden.. Aldığı kuma da boşanmış biri.. Belki o adama kuma gitmese köy yerinde her gün kapısına biri gidecekti, adı kötüye çıkacaktı...
Mesele kuyruk salladı yok kadın izin vermeseydi adam napacaktı meselesi değil... Bu toplumda kadın babasız, kocasız sevgilisiz oğulsuz beş para etmiyor, kötü yola düşmüş görülüyor.
Önce insanca yaşamak için bir erkeğe ihtiyaç duymayacağımız bi zihniyet lazım.
Çok uzattım ama özetle o yuva yıkılıyosa, kadının suçu 1se erkeğin suçu 100...