0 oy
503 göst.
Diğer kategorisinde (2,587 puan) tarafından
Kızlar eşim eskiden böyle degildi gercekten.. Taa yılbaşındayken post acmıstım eşime sevgililer günü sürpriz hazırladım evi süsledim bikac saat sonra gelicem dedi gece geldi eve tartıstık felan sürpriz boşa gitti diye 

Neyse biz arayı düzelttikten sonra bi daha aynı şey tekrarlanmaz dedi dün bayramda arkadasına arabayı al gel cıkalım dedi bende tartıstım özel günlere de normal gün muamelesi yapma diye cıkarsak birlikte cıkalım dedim neyse cıktı 4 5 saat gelmedi gezdi etti öyle eve geldi zaten İstanbul da nankör akrabalar var ama yok diyin siz beni tek bıraktı ve bilirsiniz kalabalık bi ailede büyüyen sessizliği sevmez beni bayramda tek bıraktı şuan konusmuyorum onunla artık ders vermek istiyorum haklı mıyım abartı mı? 

6 Cevaplar

0 oy
(7,095 puan) tarafından
Haklisin valla tepkini ver ki anlasin kafasina dank ettsin en azndan 1 veya 2 saat gidip gelseydi gerisini de senlw gecirseydi senide cikartsaydi oyyy oyyy nedir bu erkeklerden cektigimiz zaten 
(2,587 puan) tarafından
Peki surat mı asıyim çünkü surat asınca o da huzursuz olup hemen barışmak istiyo yoksa karısıyimmi küs olsamda
(7,095 puan) tarafından
Tartismaysa tartisma tripse trip kuzum.tepkini vermen gerek konus anlat baktinki devam.ediyo gerekirse tartis baktin yine olmuyo.o zaman barisma hemen küs surat as
(2,587 puan) tarafından
Tamam canım benim çok teşekkür ederim deniycem insallah care olur. Su koymicam bu sefer
(7,095 puan) tarafından
Amin canim ins rabbim yuvaniza huzur versin
(2,587 puan) tarafından
Aminnnn canım hepimizinkine
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşimde yatar uyur kalkmaz çok sinir eder beni doğum günü evlilik yıl dönümü bir şey bilmez baytamlarda 2katı fazla sinir eder bu bayram baktım uyuyor çağırdım taksiyi aldım oğlumu tek çıktım hiç moralimi bozmadım bu sefer 
(2,587 puan) tarafından
Kuzum bizim evimizdeki ilk bayramdı  gerci ilki beşi farketmez her türlü sinir ediyorlar
0 oy
tarafından
Aşkım hiç takilma boşver.

Dün kendini öldürdü birlikte gezelim diye. Dedim oğlumla çıkın gidin ben sakın kalmak istedim.

Öyle düşün bosver
(2,587 puan) tarafından
Öyle yapiyim aynen ne yapabilirim ki mervişş zaten.. Surat asıyorum huzursuz olsun o da
tarafından
Amannnn zıkkımın köküne kadar yolları var boşver..

Sanki insan gibi iki sohbet mi ediyolar
(2,587 puan) tarafından
Aynen defolsun
0 oy
(52,090 puan) tarafından
haklisin canım simdi nasilsa bisdy demiyo deyip aliskanlik.haline getirmesin 
(2,587 puan) tarafından
Getirdi kuzum sevgililer gününde kıyameti koparsaydım bugün böyle yapmazdı iyice azıtmış bi durumda zaten
0 oy
(1,095 puan) tarafından
Evli adam oyle gezip dolasamaz kadın da dolasamaz ne kadar ayıp. Ne demek hemde bayram mubarek. 
(1,095 puan) tarafından
Cok ayıp yaptığı. İşte bunlar aile olmaya hazır olmadan evlendik leri için
(2,587 puan) tarafından
Kuzum benimle 2. Evliliği daha ne kadar hazır olabilir bilemiyorum
(1,095 puan) tarafından
Hadi ya. Onceki den neden ayrılmış sorustursaydınız keske
(2,587 puan) tarafından
Kadın hem parasını calmıs hemde aldatmıs bide fena bi kadın 3 cocuk ta yapmıs böyle birinden sürekli zaten o konuyla da ugrasıyorım 2 ucu boklu deynek
(1,095 puan) tarafından
Ya cocukta var yani arada. Allah kolaylık versin canım
0 oy
(580 puan) tarafından
Kelin ilacı olsa başına surermis modundayim .

Biz gurbetteyiz bayram diye ailelerin yanına geldik kayinvalidemler eti ayarlamaya gittiler eşim ve kardeşleri bı işleri vardı onu halledip gelelim dediler ben evde kaldım yaklaşık yarım saat önce aradım beni de annemlere bırak bari geri gel diye durumu kontrol edeyim sana döneyim dedi hala dönecek bekliyorum :/ :d
(2,587 puan) tarafından
Al birini vur ötekine

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 960 göst.
2 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 294 göst.
28 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (178 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 271 göst.
9 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu