0 oy
512 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Doğum yaptığım günden beri annem kardeşim ablalarim dönüşümlü olarak hep yanımdaydı bugün hepsi artık evlerine gitti kaldık oğlumla başbaşa hayatımda 2. Kez bu kadar agladigimizi biliyorum hıçkıra hıçkıra postlarda okurken diyordum rabbim yalnız mücadele edenlere dayanma gücü ver diye şuan kendim için diyorum giderken kolay oluyor da kalan olunca duvarlar üstüne üstüne geliyor keşke imkanimiz olsa da sevdiklerimizle hep bir arada olabilsek...

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah kuzum benim ben de tam tersi annem bir hafta kaldı yanımda sezeryanli oldugum halfe kalma git dedim kayınvalide me de aynı şekilde. Tüm ev düzenim bbozuldu lohusa pisikolojine girmeden bebekli hayata alışıp düzen oturtmak istedim bir an önce ben de senin gibi kalsınlar diye değil gitsinler diye ağlıyor dum
tarafından
Duzenin bozulunca sinir oluyorsun bazen evet aradigini bulamayinca falan ama sesleri varliklari çok büyük destek oluyordu zor olmuştur senin içinde
tarafından
haklısın kuzum Tam tersi kuzum cabuk adapte oldum zaten sezeryanin ilk günü kendim desteksiz gezip oturabiliyordum belki ayaklanamasadim zor olurdu
tarafından
Ne güzel kendi isini yapabilmissin ben o acidan zorluk olur diye dusundum canim bazen insan duzeninin bozulmasina tahammul edemiyor anliyorum seni de
-Reklam-
0 oy
(92 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum ankarada yaşıyorum eşimden ve evladimdan başka kimsem yok burda doğum yaptım diye annem geldi yanima 2 buçuk ay kaldı Allah bin kere razı olsun ondan bu akşam saat 8 de gitti gittiği gibi bebeğimi uyuttum girdim yatağa ağlıyorum keşke herkesin imkanı olsada ailesiyle aynı şehirde yaşayabilseler çok zor bi durum 
tarafından
Allah kavuştursun canım allah basimizdan eksik etmesin onlari o kadar iyi anliyorum ki seni ay cok zor oluyor ya bende durup durup agliyorum yoldalarken aradim onlarda hala agliyordu daha da kotu oldum insallah yasariz bir gun aynı şehirlerde
0 oy
tarafından

Canım benim rabbim tez zamanda yeniden kavuştursun inşallah 

Ben tam 15 sene sonra kavuştum anneme hemde aynı binadayız 

İki oğlumu hep tek başıma büyüttüm şükür kızımı annemle büyütüyoruz 

Rabbim kimseye Hasretlik çektirmesin inşallah <3<3

tarafından
Amin inşallah canim ayy ne kadar güzel ya darisi basima o kadar destek oluyorlarmis ki bugun cok iyi anladim
0 oy
(948 puan) tarafından
Keskeeeeeeeeee nerdeeeee Cnm ben Türkiye'nin öbür tarafta ailem Türkiye'nin öbür tarafta
tarafından
İnsallah kavusursun canim sende valla cok zor oluyor ya
(948 puan) tarafından
Amin canım inşallah gerçekten çok zor Rabbine sabır versin bizlere

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 365 göst.
7 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 620 göst.
0 oy
14 cevap 682 göst.