Görümcem bı ay içinde evlenecek
Kınalık bindalli yerine kırmızı elbise giyecekmis bı kaç yere dün dolanmislar kaynanasi gelmemiş gelmeyince ikna çalışması olmamış çünkü kadın gelinliği dikilen yerde bı tane kolu açık varmış onu dikerim beğenirse demis gelinlikçi
Neyse dün baktıkları yerler kiralık 1250 2000 1750fln demiş
Kadın da veremem gibi konuşmuş . neyse alınsa sonra giyilir demiş bnm uyanık kaynana kadında gelinimin öyle tipi yok kırmızı başkasının düğününde giymez
O gelinlikciye baksın gene belki bulur demiş.anlayin yani ben bedavaya getirtcm orda 2saat giycek para verdirmeuin bana dio
Kaynanam da baştan atıp tutuyordu alıyordu ediyordu fln dedi bende kolaymi sen olsan sende aynısını yapardın el içine çıkmayı unuttun mu dedim
Yani alamadı ben alırdım dio bende içimden cok alırdın nişana bı düz elbise almadın bana Kınalık elbise alcakmis dedim
Bende yani çok abartmaya gerek yok 2saatlik şey için birbrnze takılmayın dedim
Kadin bunların yapmadıklarını para anlamında yapıyor.neymis bı yorgan 2yastik 1battaniye bide hazır nevresim getirmiş çeyiz günü başka bişi yok
Elalem içinde yeter dio eve gelince ne bişi sardrmis ne etmiş fln dio
Bide kizina telde çok istersen vereblrseler yarısını biz verelim yarısını onlar dio
He bnm disimda herkesee atmışlar resimleri bana sen gordunmu dio yoo benle paylaşan olmadı dedim ses etmiyor
Çok bozuldu ama hep kendi başlarına geliyor bisiler bendede 5kurusun hesabını yapıyordu şimdi o taraftan yapılsın bekliyor