0 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (1,633 puan) tarafından

Kızlar sofraya oturacak tık pilav ve kavurma yapmış kaynanam Ben de az bir şey kızma yediririm dedim kayınpeder de Yok yok sen otur ben yediririm dedi iki tane pirinç verdim pilav yapmıştı kayınpederin de bunu gördü 3.4  tane pirinç verdi kızıma kızım boğulmak üzere neredeyse Neyse bir şey demedim baktım karpuz veriyor O da çok kızım gene aynısı boğulmak üzere neredeyse ona dağ bir şey demedim baktım gazoz veriyor dedim ki midesini Delal verme yok bir şey olmaz daha önceden de vermiştim kızdım bir kere oraya bırakmıştım kızımı daha tövbe bırakmam... Bi kaç kere içirdi ve sinir oldum misafirlerin içinde Bn çocugu ma vermeni istemiyorum dedim onlarda kızdı nyse bıraktı kızımı kanepeye kalkıp alıcam ona da otur ye sn yemegını dedi tm ddim der demez kızım felaket düştü bnde almaya kalktım hemen kayınpeder kalktı aldı kızıma sarılıyor faln ver diyorum vermiyor kızım ztn aglıyo bnm kokuma ihtiyacı var Bn alsam susacak blki elini yukarı kaldırarak alma dedi kaynanam da kızdı kayınpedere sen çocugu taa başında niye aldı ver anası baksın neyi ne kadar yer sn nerden biliyon faln dedi bnde o kızgınlıkla ne sofradan kalkıp eşimi çagıurdım bni eve bırak ddim yok misafirkere ayıp olur vs dedim öyle mi gittim salona Bn gidiyorum ddim cıktım....

10 aylık kızım 

2 Cevaplar

0 oy
(6,200 puan) tarafından
Baskalarinin su cok bilmisligi beni oldurecek yaaa sen nerden bilcen cocuk ne yiyo ne iciyo kucuk cocuga gazoz mu veriyo benim burnumdan bile gaz cikiyo gazozu icince o yavrucak napsin.Patlayana kadar yedirince doydugunu falan zannediyolar heralde
(1,633 puan) tarafından
2 gündür bayramımı zehir ediyorlar
-Reklam-
0 oy
(610 puan) tarafından
Çocuğunun düşmesine üzüldüm sana vermemelerine ayrı bi sinir oldum bebeğe annesinden başka birinin bişey vermesine karşıyım
(1,633 puan) tarafından
Asitli eve almıyorumztn  kızıma da alıştırmak istemiyorum
(610 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun öyle insanlarla yaşamak çok zor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 89 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 52 göst.
16 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmastl (676 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 206 göst.
6 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 865 göst.
21 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

407,133 soru

12,219,863 cevap

36,814 kullanıcı

...