Kızlar sofraya oturacak tık pilav ve kavurma yapmış kaynanam Ben de az bir şey kızma yediririm dedim kayınpeder de Yok yok sen otur ben yediririm dedi iki tane pirinç verdim pilav yapmıştı kayınpederin de bunu gördü 3.4 tane pirinç verdi kızıma kızım boğulmak üzere neredeyse Neyse bir şey demedim baktım karpuz veriyor O da çok kızım gene aynısı boğulmak üzere neredeyse ona dağ bir şey demedim baktım gazoz veriyor dedim ki midesini Delal verme yok bir şey olmaz daha önceden de vermiştim kızdım bir kere oraya bırakmıştım kızımı daha tövbe bırakmam... Bi kaç kere içirdi ve sinir oldum misafirlerin içinde Bn çocugu ma vermeni istemiyorum dedim onlarda kızdı nyse bıraktı kızımı kanepeye kalkıp alıcam ona da otur ye sn yemegını dedi tm ddim der demez kızım felaket düştü bnde almaya kalktım hemen kayınpeder kalktı aldı kızıma sarılıyor faln ver diyorum vermiyor kızım ztn aglıyo bnm kokuma ihtiyacı var Bn alsam susacak blki elini yukarı kaldırarak alma dedi kaynanam da kızdı kayınpedere sen çocugu taa başında niye aldı ver anası baksın neyi ne kadar yer sn nerden biliyon faln dedi bnde o kızgınlıkla ne sofradan kalkıp eşimi çagıurdım bni eve bırak ddim yok misafirkere ayıp olur vs dedim öyle mi gittim salona Bn gidiyorum ddim cıktım....
407,133 soru
12,219,863 cevap
36,814 kullanıcı