Valla artık bıktım usandım 4 gündür koydeyiz gorumcemgilde burda misafirler falan gelip gidiyor herneyese bebegimi yatircam büyük görümcem sinirlendi bu odaya yatırma misafirler gelir küçük odaya yatir yadi o tarafa geçtim gicikligina eder gibi ihtiyaçları olmadığı halde ikide bir odaya girip konuşmaya başladılar bende abla sesiz olun cocuk sabah 9 kalktı saat kaç oldu halla uyumadı dedim büyük görümcem sinirlendi bu odada çocuk yatirilmaz başka tarafa yatır diye bende sinirlendim buraya geliyorum kiyaef diyorsunuz o tarafa gidiyorum misafir diyorsunuz nereye yatiracam çocuğu diyip bı sinirle önceki odaya geçtim ev 2 odalı çünkü bunları mutafakta konuşurken duydum eşime anlatacaklardi bende onlar anlatmadan ben anlatım eşime olayı sonra eşim gelsi eve gorumcemgil bağırmaya başladı bunun halı ne ne sinirleniyor diye eşimde gorumceme sinirlendi sonra kaynanam kendini yerlere atarak ağladı ben yalan soyluyerek eşime kardeslerin arasını aciyormuaum bı ise yaramiyirmusum ben ortalığı karistirmis ben bunlara dusmalik bellemisim ama öyle böyle değil kaynanam ve 2 görümcem öyle anlatiyorlarki beni sanki ortada şeytan benim resmen kendileri sır telime mesaj geldi diye başka erkeklerle konuşuyor diye laf bile cikartilar ve bunun gibi nice laf söz şöyledir benim evimde yediler içtiler ertesi gün kaynanam beni aç bıraktı diye söylenmiş daha buraya yazamdigim benim hakkımda yalan dolan iftira dedoku bunların hepsi unurltkude tek benim gorumceme sinirlenmek sorun oldu