Önceleri oyl3 böyle severdim bu hayati .en azından sevdiklerimle olmaktan .karma karışık yazicam belki ama içimi boşaltmak istiyorum. 2020 ye girdik girmedik işler yolunda gitmiyor .hoş öncesindede benim için öyleydi ama bu sene daha da kötü benim için .ailem eşim bebegim bunlar beni mutlu eden şeyler. Ama mutsuz eden şeylerim de az değil .bazılarınız belki of yeter isyan etme şükür et dicek ama .kendinizi benim yerime koyun. Kendimi bildim bileli hep hastane köşelerinde süründüm.en ufak örnek ilk okulda 23 nisan gösterisine seçilmiştim elbiselerimi aldım heyecanla hazırlandım ama bilin bakalım ne oldu? Zavallı özlem yine hastalandı hastaneye yatırıldı yine aylarca kaldı o ilaç kokan odada.
Okurken bi an nefes alamadim cnm rabbim sana cennetinde yer vermis o yuzden. Bu imtihanlar
Allah yardimcin olsun safi ismi hurmetine sifa versin sana
Çok üzüldüm yaşadıklarına kardeşim. Sabır ve duadan başka elden ne gelir. Rabbim tez zamanda her ikinize de şifa versin. hemen korkutma kendini, belki kötü bir şey yoktur. Biliyorum çok zor ama geçmişe takılıp üzülme, gelecek için kaygılanma. Hayatın ne getireceği belli olmaz. Allah gönlüne göre versin bundan böyle
Hayat olduğundan da zor canım yaa , rabbim yar ve yardımcmiz olsun inşallah...
1,493,752 soru
24,405,440 cevap
350,465 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın