0 oy
1,146 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hamile olduğumu öğrendikten sonra karnımı hep kızım diye sevmeye başladım. Hic oğlum diyemiyorum icime hep kiz doguyor :) Içine ne dogarsa odur diyorlar insallah oyle olur :) Birde kasik agrisiyla bile cinsiyet anlasiliyormus, mesela benim hep sag kasigim agriyor o zaman erkek diyorlar ama inanmiyorum kızım olcak biliyorum çünkü ♡ Sizin içinize doğan oldumu hanimlar? ♡♡♡

29 Cevaplar

0 oy
(2,348 puan) tarafından
Bnm icime ilk kiz dogdu . Esim hep erkk o dedi oglum die sevdi o surecte bi karmasa yasadm bnde . Ama cinsiyeti ogrendgimzde kiz oldgunu ogrendik :)) kasik agrisini hatrliyamiom sag miydi sol muydu :)
tarafından
Benim esimde bende miz hissediyoruz bakalim :)
(2,348 puan) tarafından
Hayrlidi oldn ins saglikli olsunlarda
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben hep kiz dedim hic acaba ne olck acaba erkek mi kız mi oluck vs diye düşünmedim hyrilisi olsun sağlıklı olsun tbi önemli olan o ama kızim olck ddm:) olede istiordm :) doktor bana kiza benziyor ddgnde bile heyecanlanmdm çünkü okdr Emindm :) erkek deseydi sdce sok olrdm okdr:)
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Benim  hiç sağ tarafım agrimadi ve göbek seklime  heo kız dediler bende kız hissettim ama erkek ayrıca hiç tatlı  canım istemedi halada öyle alakası yok yani bana göre  kendini kosullandirip sonra uzulmesi var .. Allah ilk önce hayırlı evlat nasip eylesin her zaman 
0 oy
(1,422 puan) tarafından
Bizde kiz istiyoduk canim boyle dedigim icin kendimi suclu hissediyorum aslinda ama hamile oldugumu ogrendigimde erkek hissetmistim ve oglum olcak kismetse kasik agrisiyla bi ilgisi oldugunu sanmiyorm bn
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Hamile oldugumu bilmeden elimi karnima koydum kizim dedim icimden biseyler koptu ilik ilik biseyler akti ve kizim oldu :) o zamanlar erkek istiyodum ama dilimden kizim diye cikti smdi kizimi ccooookkk seviyormmm
tarafından
Ayyy bende hamile oldugumu bilmedigim zaman oyle sevdim :) gercekten cok guzel duygu
(2,560 puan) tarafından
Ana yüreği hissediyo demekki :)
0 oy
(186 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Evlatta kız erkek fark etmez Rabbim olmayanlarada hayırlı nasip etsin ,benim içime hep oglan doguyordu  rüyamdada gördüm çimlerin üstünde bir oglan çoçugu  görmüştüm geziniyordu Allah nasip ederse oglum olacak  kasık agrısınıda farketmedim canım
0 oy
(5,936 puan) tarafından
Surekli sağ kasigim ağrısı erkek oldu.hic bir zaman kiz yada erkek diye pazarlık yapmadım hayırlısını diledim her zaman
0 oy
(10 puan) tarafından
Ben en basindan beri kiz hissediyordum ve kizim olacak
0 oy
tarafından
Bana hep kız doğdu içime belki de kız olmasını çok istiyorduk ondandır ama hep kız kız dedim ikiside erkek :))  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
30 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,576 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 105 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Farkli_kadin (2,735 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
28 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,438 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
27 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu

409,011 soru

12,293,309 cevap

38,270 kullanıcı

Kategoriler

...