Hamile olduğumu öğrendikten sonra karnımı hep kızım diye sevmeye başladım. Hic oğlum diyemiyorum icime hep kiz doguyor Içine ne dogarsa odur diyorlar insallah oyle olur Birde kasik agrisiyla bile cinsiyet anlasiliyormus, mesela benim hep sag kasigim agriyor o zaman erkek diyorlar ama inanmiyorum kızım olcak biliyorum çünkü ♡ Sizin içinize doğan oldumu hanimlar? ♡♡♡
Cnm ben 16+0da komtrolde soracaktım .
O sabaha kadar kız emzirdim rüyalarımda.
Kızım olacapından o kadar emindim ki.
16+0da sabah rüya gördüm evde bi Ultrason varmış
Bakıyorum pipi görüyorum
Erkekmiş deyip uyandım. Eşime söyledim
Doktora gidince erkek bu annesi dedi. Şok geçirmiştim .
Bide sol kasığım ağrıdı bnm başlarda ama erkek
15 inci haftamda gittim cinsiyet öğrenmeye erkek olacağına o kadar emindikki eşimle erkek olacağını öğrenince şaşırmadık bile hiç
Kiz diye hissettim hep hatta doktor erkek dedi inanmadim 4 doktora daha gittim 4.de erkek deyince artik ikna oldum. Erkek istemedigimden degil sadece kiz diye hissettigimden inanmak istemedim ama erkek evlâdım. Yani demem oki kendini cok kaptirma hisler her zaman doğru çıkmıyor saglikli olsun yeterki. Sag kasik sol kasik aci tatli eksi yuvarlak göbek geniş göbek mide bulantisi bas agrisi cin takvimi rus takvimi makas bicak oyunlari bunların hiçbiri cinsiyet belirlemede doğruluk payi göstermez bu arada onlarada inanmayin
Rüyamda hep namaz kıldığı mı kılarken ayaklarıma bir oğlan çocuğu sarılıyor du gitmiyordu ve gelinlik giydiğimi sahilde yürüdüğüm görürdüm ama bilmyrdm hamile olduğumu eşim takım elbise giymişti yanında yine aynı çocuk vardı değişik hissettmiştm ondn içim de erkek oluck diyordum ama dile getirmiyordm çünkü sağlıklı olsun önemi yoktu ilk öğrndik ablam erkek bu ben bilirim dedi bebiş erkek yani ha bide annem öğrenmeden sena sen bizim evdeydin kucağında erkek bebek vardı dedi hamiş olduğumu öğrendim sonra da eşim eğitime gitti annemlere geldim
Kız istemiştim ama içime hep erkek doğdu ve erkekmiş ayrıca hep sağ kasığım ağrıdı şimdi de hep sağımda hareket ediyor minnoşum benim
Ben eşimle tlfnda konuşuyorken oğlum dedim ağzımdan öyle cıktı ne biliyorsun dedi öyle ALLAH söyletti dedim bide hep sağımda ve sağdan sanci giriyor ayaklarını sağ kaburgama sokuyor neden çünkü erkek hahaha
Erkek hissediyordum ilk erkege benzetti oglusum diye seviyordum karnimi arada da dusunuyordum hadi kizsa diye sonradan kiz oldugunu ogrendik suanda da 47 gunluk kizim var
Ilkinde hep erkek hissettim hamile kaldığımı öğrendiğim an erkek kıyafetleri erkek isimleri bakmaya başladım eminmiş gibi hatta 2 aylıkken rüyamda da gördüm adını söylediler. Ama neticede bir kızım oldu bu seferkinde de hep kız olacak dedim en baştan beri hıc erkek aklından geçmedi ve yine kızmış eşim bilmişti bunda ben bildim
Kendimi bildim bileli hep kızım olsun istiyordum rabbim gönlüme göre verdi çok şükür hep kalbimden kız geçiyordu eşim erkek olsun diyordu ama kalbimdeki kızdı çok şükür bin şükür olsun 9 aylık bi kızım var rabbim kızımla sınamasın beni
Sana birsey soyleyim mi ilk hamileligimde kiz hissetyim oglum oldu. Ikinci de oglan hisettim kizim oldu. O yuzden hissetmeye cok sey yapma sen
1,490,008 soru
24,352,195 cevap
346,531 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın