Merhaba kizlar çok üzgün çok çaresiz bi haldeyim kizim kacgundur biraz iyiye doğru gidiyordu makineye bağlı agzindan hortum yardimiyla nefes alıyordu duzelmisti biraz bi haftadir burnundan hortumla nefes almaya başlamıştı ama bayramın üçüncü günü cok kotulesti tamda gittim görmeye bebegimi girdim yanina gittim hemen geri beni cikardilar annesi çık sonra aliriz seni dediler cikardilar anladim bi terslik olduğunu bekledik bi saat boyunca almadilar iceri sonra gelip bugun görüş yok dediler gonderdiler dun yine gittik görmeye bu defa aldilar içeri gordum yavrum cok çok hastaydi ilk defa onu boyle goruyorum nefes alirken gogsu havaya kalkip yere iniyordu ama nasil siddetliydi ayrca sirtindan ameliyat edilmisti ya onun uzeri sismisti zaten ben kacgun önce gordugumde sislik oldugunu oldugunu farkettim doktoruna soyledim sana öyle gelmistir gozetimimiz altında dedi bana ama içim rahat etmedi tabi bugun gittim yogun bakima bebegimi gormeye iceri girer girmez yardmci doktor bana tlfnu verdi doktor hanim seninle konusack dedi işte basladi anlatmaya sen ogün dedin sirti sismeye baslamis biz gozetim altina aldik dahada sismeye başladı beyin cerrahi geldi kontrl etti tomografi istedi cekilsin ona gore ameliyata alacaklar hemen dedi beynindeki sividan dolayi sirtida sismis yavrumun gittim beyin cerrahiylada konstm dedi tomogrfi cekilsin bakacam bu hfta içi yuksek ihtimalle amlyta alacam kafasina şant takacam dedi yani anlayacaginiz bi adim ilerlemistik şuan bes adim adim geriledik cok üzgünum elimden brseyde gelmiyor dua etmekten baska yavrum cok kötüydu doktrlar hic olumlu birşey söylemediler nefes alışı duzelmedi bı turlu yavrumun ne yapacam ne edecem hic bilmiyorm nolur dua edin kızlar dualariniza ihtiyacim var Allah hepinzden razı olsun şimdiden.
Kurban olurum onu veren yüce rabbime rabbim falez zamanda şifasını versin inşallah kuzumun
404,088 soru
12,105,306 cevap
36,425 kullanıcı