0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (422 puan) tarafından
Kizlar sorum suki bn kaynanama agzimi acamiom actigim an kucucuk bi tepki verdigim an olay cikio resmen saydirio kavga edio e herzmn susda olmuo konussan kavga bn napayim vla bazen susuyorum bazen cvp veriorum son tartismamizdan sonra artik hic susmak istemiyorum esimede bisey yansitmioruz bn napayim kizlar artik hicbisekilde kucuk biseyde olsa susmak istemiorum cunku cok yakti icimi hergun kavga olsa artik cekinirmi acaba bnden susarmi

6 Cevaplar

0 oy
(2,368 puan) tarafından
Bana saydi sayistirdi sonra da diyor ki asla bana saygıda kusur etme diyor asla diyor ben haddim olmayarak konusuyorum sen konusma diyor konuda komsu ile sağlık ocağına gittim diye hanimefendiyle gidecekmisim 
(422 puan) tarafından
Bunlar hep ayni bacim bnmkide bna sayio bn ona hakaret etmiyerek bagiriom ama bagirdigim icin suclu bnm o ise bna ***** bile dio e bn napcam susup dinlicem demekki
(2,368 puan) tarafından
Kiz bana firavun diyor halbuki hiç birsey yapmiyorum karşısına geçip konusmam bile hergün hergün gelmek istiyor bende yuz vermiyorum diye :D
-Reklam-
0 oy
(196 puan) tarafından
Ben uyardim canim yeni evliyken annemlere gutcek kayinpeder ve kaynana laf etmeye kalktılar.dedim sakın benden ailemi atmayi gitmemeyi istemiyin dedim eğer òyoe birsey isterseniz oglunuzda sizi atmak zorunda kalir bu sile silme isi tek tarafli olmaz kimse agac kavugundan çıkmadı dedim sonra kaynanam vay efendim sen bizi tehtit mi ediyorsun daha dün gelmişsi  bende dedim bence konuyu fazla uzatma bana sana tatşsak birsey olmaz annem degil kızın degilim icimiz acımaz ama oglun ikimizin arasinda kalır ve cok üzülür o yuzden sen yerini bil ben saygımı bileyim dedim öyle herseye karismazlar karistiklari zaman da cevao vermem gene bildigimi okurum evim ayri senede 4 ay gelir yanimda kalirlar.
(422 puan) tarafından
Sn iy konusmussun helal vla evinde ayri n guxel Allah mutlulugunuzu daim kaynanadan uzak etsin sizu
(196 puan) tarafından
Yok cok sukur ilk zamanlar karismaya calisti teokimi koydum simdi anne kiz gibiyizdir cocukta oldu cok şükür hic dediklerini atmam :D
0 oy
(163 puan) tarafından
Ben çıtımı çıkartamam üstelik eşim karşılık ver semesine rağmen
(422 puan) tarafından
O nie kiz
Bn cikartiorum ama hemen kavga oluodu oyuzden bazen susuyodum ama artk susmucam neyse o olsun
0 oy
(549 puan) tarafından
Vlla canım ilk bır sene ses cıkartmadm esime soylendm ıcıne attım ama sonra artık yeter dedim onun dilinden konusmaya basladm smdı bsy dese cvp verıyorm 1ay önce telefonda tartstk esımde ynmdaydı surekli bnm aileme soylenıyor dedım artık yeter bagırdm fln snra esımde benden ıcın p ne yapsn ddı vay efendim sn onu savundn fln esime de soylendı bıde dedı benı arama sakın karını sustur oyle ara ddı esımde 10 gn aramadı:)) snra babası arıyo oglum ara uzuluyor kardesi dıyor abi arasana aramadı Bn yalandan dıyorm ama istersen ara dıe aramadı snra kendi aradı hc bsy olmams gbı bnmle de norml suan

Artık böyleee
(422 puan) tarafından
Esimde bni savunmaz hata anesini tutar bile diebilirim ama bn esime oncede demistim sn bni savunmazsan bn savunurum die zaten simdiye kadarki tartismalarimizi esim duymamis n bn n kaynanam anlatmayiz
(549 puan) tarafından
Sn gene tutuosn ben tutamaz anlatırdım soylenırdm yanlısı orda yaptm o napsn sncta
Savun kendını daha cok ustıne gelmesin
(422 puan) tarafından
Canm esim uzulmesin arada kalmasin die anlatmadim anesini o soylediklerini duysa olaylar buyurdu bnd susuyorum iste boyle tek basina yasiorum bunlari
(549 puan) tarafından
Vlla ben olsam soylerdm sn gene ıyı tuttmsn oda bilsin neyin ne oldgnu
Belki annesi anlatır doldrur ne blıosn
(422 puan) tarafından
Yok cnm aneside anlatmio
0 oy
(948 puan) tarafından
Hiç susma niye susuyorsun sen sustukça ezer seni böyle inslarin dan çekinme ve utanma onlar sana sende onlara karşılık ver biraz hadini bilsinler ben sustukça beni ezdiler takı patlayan kadar artık bundan sonraki halim böyle isteyen kabul eder istemeyen birdaha benle uğraşmaz
(549 puan) tarafından
Herkesin sabrını tasırmslar dmkki :)
(948 puan) tarafından
Maalesef aynen öyle sanki insana değil ****** gelin alınıyor evlerine ****** muamelesi yapılıyor hemen her Kaynana evinde
(422 puan) tarafından
Cnmbnm sustum cunku o susmuo bnd susmasam hergun tartisma ama n tartisma nelr neler soyluo ama artik hicmihic susmayim diorum belki geri ceker kendini biraz bide bole deneim bakalm
(948 puan) tarafından
Valla Cnm tek tavsiyem hakkını korumayı bil
0 oy
(7,129 puan) tarafından
Valla benimki ilk kavgada bana gerizekalı dedi bende sensin o gerizekalı dedim ******** dedi bende sensin ******** dedjm bayramın 2. Günü adj  dedi bende sensin dedim evime barkima  gelme dedim kapattjm  yüzüne telefonu
(422 puan) tarafından
Biz birligiz iste cnm mecbur konusuosun yoksa bnd yuzune bakman
(7,129 puan) tarafından
Bn asla konuşmam cok kindarim  ama o cok yuzsuz

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 600 göst.
18 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hlyaa_96 (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 389 göst.
27 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Avokado (1,143 puan) tarafından soruldu
0 oy