Fatoş yaşım 25 18 aylık 1 oğlum var 4 senedir evliyim yarışmaya AĞRI dan katiliyore talipleri bekliyore
Başkentteyim başkentliyim
Biri 14 biri 12 yaşında iki oğlum var kızım daha 80 günlük
İşte böyle canım
Selaam ben Lütfiye 3 aylık kilosunun yarısı kadar yanakları olan bı oğlum var 19 yaşındayım 20 ye çok az kaldı 1 bucuk senedir evliyim Eskişehir'de oturuyorum kaynanamla aramızda bir sokak var anamla evimiz karşılıklı esimde 20 yaşında arcelikte kaynak ustası
Ben buse 24 yasındayım asleen samsunluyum taın sebebi ile trabzondayım 17 aylık oglum var kızıma hamıleyım nasipse bende aralıkta dogum yapıcam
Ben Arzu 23 yaşındayım 1 tane 3aylık kızım var 2 senelik evliyim Şırnakta gurbet ellerdeyiz eşim uzman çavuş endi ailem Ankara'da eşimin ailesi İstanbul'da sürekli mekik dokuyoruz git gel fazla yıpratıcı Allah kimsenin başına vermesin diyorum
Ben Azerbaycanda yasiyorum ismim aytac 19 yasim var 2 aylik oqlum var kayinvalidemle birlik yasiyorum annemgilde 20 dakikaliq masefede yasiyor 11 aylik evliyim ve mutlluyum
Merhaba canım bende feyziş. Feyziye aslında ama feyzis kullanıyorum feyza diyende var tabi 26 yaşındayım Burdurluyum. 19 aylik kızım var. 3 senelik evliyim. Burdur un ilçesine taşındım 2 haftadır bucakli oldum
İsmim buse 1.5 yıl oldu evleneli 4 aylık kızçem varr 22 yaşındayım aslen amasyalıyım dogma büyüme istanbuldayım
Hep 20 'li yaşlar gencececiksiniz ne güzel 31 Bende. 30 dan sonra cabuk geçiyormuş kafanıza bisey takmayın kızlar 10 yıl sonra hiç birini hatirlamicaksiniz. O yüzden hep mutlu olmaya bakın istanbul pendik bende
Hepinizle tanıştıma memnun oldum
1,493,187 soru
24,397,736 cevap
349,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın