0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (588 puan) tarafından
Hanımlar beynimi allak bullak eden bi sorum var sizde empati kurarak bana yardımcı olur musunuz ?

Yarın 35 haftalık olucaz bayramda tam 38.haftaya giricez babalara 5 gün izin oluyo biliyosunuz eşim 37.haftaya girince olsun bayramla toplam 15 gün yanınızda kalırım toparlanirsiniz ikinizde diyo bende öyle istiyorum doktorumda sen bilirsin diyo 37.haftada doğan bebek kuvoze girer mi acaba bide bayramda 38 haftalık olucam suyum gelir doğum baslarsa doktorum olmicak 39.haftada gelicek sizce 37.haftaya mı gün alayım 39.haftaya mı fikir verin lütfen aklım allak bullak 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabıykıde 39 canım bebek için son anlarda bir gün bile önemli demişti doktorum ve tam 39 da sezeryana alındım 2 haftada yakışık 500 grama yakın kilo aldı oğlum bekle derimderin ben
(588 puan) tarafından
Bayramda sancım olursa doktorumda yok canım ondanda korkuyorum bide sezeryan olcam
tarafından
Ne bilim canım bende sezeryan oldum 39 da aldılar
(588 puan) tarafından
2 haftadada baya bi toparlanır oda var aklim karmakarisik
tarafından
Aşırı hemde ben bekleneni tavsiye ederim canım
-Reklam-
0 oy
(2,560 puan) tarafından
Bebek anne karninda ne kadar kalirsa o kdar iyi canim sen bilirsin yinede kuvez konusuna gelince 35. Haftda doğurdum şükür kalmadi kuvezde. Cigerlerine kilosuna fla bakarlar aksi bisey olmazsa koymazlar
(588 puan) tarafından
Evet canimda bayrama denk geliyo bayramda doktorum yok 9 gün tatilmis sezeryan olcam bide ben o korkutuyo iste kilosu iyi canim simdilik bide ciger gelistirici yapti zaten doktorum
(2,560 puan) tarafından
Sen bilirsin canm o zaman doktorun onay veriyosa yap
0 oy
(6,136 puan) tarafından
Esin için sezeryan mi olacan anlamadım ben. 36. Haftadan 40. Haftaya kadar normal doğum bekleniyor kilosu iyiyse kuveze girmez 
(588 puan) tarafından
Eşim için tabiki sezeryan olmicam normal yapamiyorun sezeryan olmam gerekiyo
(6,136 puan) tarafından
Himm eşin gelince yaptır doktor da garanti veriyorsa hem dediği gibi toparlanirsin
(588 puan) tarafından
Yarı kirkimiz nerdeyse çıkmış olcak bide doktor sorun olmaz dedi ama korkuyo insan yinede
0 oy
(328 puan) tarafından
canim ben onceki hamileligim 37haftada normal doğdu kuveze hic koymadilar♡darisi basina
(588 puan) tarafından
Kilosu falan nasildi canim
(328 puan) tarafından
2.800 kiloydu gayet guzeldi
(588 puan) tarafından
34.4 te gittim canım 2.600 gramdı daha 2 haftam var alır mi acaba kilo
(328 puan) tarafından
2 haftan var alir tabiki canim
(588 puan) tarafından
Insallah canım ya
0 oy
(9,651 puan) tarafından
Aynı şey benimde başıma geldi ben 39. Haftada istiyodum ilki sezeryan diye mecbur sezeryan olmam lazımdı doktorumda 38. Haftadan sonra şehir dışında olucaktı bende mecbur 38. Haftada oldum.. 37. Haftada küvete girmez bisi olmaz sanmıyorum canım bunu doktorun daha iyi bilir ama bana demişti ilk sezeryan 39. Haftada 2. Sezeryan 38. Haftada 3. Sezeryana 37. Haftada yapılır diye 3 kez sezeryan olan biride mecburi 37. Haftada oluyosa bisi olmuyisa sana da olmaz ama bende anne karnında ne kadar çok durursa okadar iyi diye dusunuyorm
(588 puan) tarafından
Onu duymamıştım bak canım ilk defa duyuyorum . Doktorum 37 de olsada bisey olmaz dedi igne falan yaptirdim çünkü ama doktorum 9 gün yok sancım tutarsa eğer  napcam diye korkuyorum
0 oy
tarafından
37+3 de dogdu kizim cok sukur ssorun yasamadik 35 dan sonra bekliyorlsr zaten bebegi. doktoruna sorsaydin ya canim sorun olsaydi 37 de olmaz derdi zaten
(588 puan) tarafından
Doktorum bisey olmaz dedi canim 35 ten sonra normal mi sayiliyo acaba doğum
tarafından
36 dan sonra bekleniyor ama ne kadar anne karninda durursa o kadar iyi diye biliyorum canim
(588 puan) tarafından
Bayram isi bozdu yoksa bende 39 a kadar beklerdim sancım olunca direk giderdim 38.haftada falan ama kötü denk geldi

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 792 göst.
29 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kelebek.34 (1,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 501 göst.
10 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Anne.adayii (941 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 579 göst.
0 oy
4 cevap 162 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,302 soru

12,381,401 cevap

43,223 kullanıcı

Kategoriler