Ben evde kaynanamla ek is yapiyorum ihtoyaclari gidermek icin ve dunki islerde cok acildi iki gun boyunca bol bol yaptik yap sabah tekrar kadin is is gecegini alcakmisin diye sordu esim hayir hedi ben bisey olmaz dedim uc cuval aldim on ikide teslim edilcekti hepsi neyse kaynimida uyandirdim beraber yapalim dedik o arada gorumcem aradi kaynanasiyla bize gelcegini soyledi kaynanam bana dediki sen evi temizle bizde is is yapm evde baya dagilmis baktim o ara esim uyandi dir dir etmeye basladi nese bende biraz moralim bozuldu ama salonu temizledim serdim guzelce yani komple alttan temizledim ona ragmrn esim halen konusyor cevap verincede sesin agzin coj acilmis dedi gerizekali bak sus doverim seni dedi ben yine bisry demedim o ara kaynanm cagirdi gel is yap dedi kaynimda bir yandan ben acim diyor bana sofra hazirla diyor ben ne yaocagimi sasirdim evmi temizlim ismi temizlim kaynima esime yeemkmi yapim bebegin alti pis olmus hangisini yapim yaptim kaynana kaynim esim basladi sen niye is aldn diye konusmaya basladi ayyy allahim ole bunaldmki o ara gorumcemlerde geldi o kirli eve yerin dibine girdim sanki esim hale onlarin yaninda ablasina bana yemek yap abla kizin altini temizle diyordu ben temizlerim kizi dedim sinirli sin sekilde seki onlara kahvalti hazirladim sonra kzii temizledim sonra evi topladm sonra gittim is yaptim isler bitti o ara gorumcem evi komple temizledi tabi dir dirlar bitmek bilmiyor herkes beni suclu buluyor ve benim esim esim kalbimi cok kirdi o kadar dir dir edecegine yardim etseydi eminimki hersey yetisirdi bana herkesin yaninda kizdi gerizekali mal dedi onla dunden beri konusmuyorum ve onunda pek umurunda degil zaten sabaha kadar odada tv izledi sonra gelip uyumus yeni uyandi kahvaltti koydum onune ama konusmuyorum haklimiyim haksizmiyim sizce