0 oy
387 göst.
Diğer kategorisinde (422 puan) tarafından
37 haftaligiz hayirlisyla bi doguraydim artik diyorum agrilardanda gectim bu sicaklar beni mahvetti hic cekilmiyo artik valla haftaya kontrolumuz var 38 hafta oluyoruz cati muayenesi yapar doktor sanirim sezeryansa gun verir demi kizlar normalsede sancin olunca gel der sanırım

5 Cevaplar

0 oy
(3,854 puan) tarafından
ben yatışım yapılana kada soğutmam daha diyordum :D temizliğim yarim kaldı diyordum :D sancim olunca gittim eşimin zoruyla normal oldu 39+4
(422 puan) tarafından
Ya masallah dogurmussun cok sukur ya sen ona bak :)
(3,854 puan) tarafından
yürüyüş canım imkanın varsa merdiven in çık squat yap. en azından kasların çalışır belki normal olur da çabuk toparlarsın
(422 puan) tarafından
Hayirlisi olsun kuzum insallah ya bi ogreneydim nasil doguracagimi :)
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından

Sezeryanmi normalmi son ana kadar belli olmaz canm catida bazen aciklik gozukmuyor 

Sancin baslarken  aciliyor
(249 puan) tarafından
İnslalah hersey normal olur ben hic catiya bile gitmemistim ilk cocuktu bakalim istersen dediler istemedim zaten nisan geldiktem iki gunra dogum yaptim
(422 puan) tarafından
Zorunlu degil ozaman cati muayenesi oyle mi
(249 puan) tarafından
Evt cnm dogumda bol bol bakiyorlar zaten sıkınti yapma dedigim gibi zaten olanaklar normal yapmani saglamiyorsa otomatik sezeryandasin
(422 puan) tarafından
Hmm anladim canim cok tesekkur ederm cvplar icin :)
(249 puan) tarafından
Rica her zmn
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Doktorun söylemesi lazımdı su ana kadar ben 34. Haftada öğrenmiştim
(422 puan) tarafından
Ayy yok kiz demedi daha ilk defa gecen hafta nst ye bagladi
(4,876 puan) tarafından
Bana da 34. Haftada iç karnın dar Bebek gelişmiş dönemez zaten sıkışmış dedi kiii gerçekten de öyle sancılarım ve kasılmam çok oluyordu kafasını resmen göğüs altında hissediyordum :))
Bir daha gittiğinde mutlaka sor ultrasonda bakıyor baş kısmı nerde die. Eğer baş geliş ise  beklerler çatı muayenesi yapmazlar
(422 puan) tarafından
Yaa oyle mi sagolasin bitanem gidince mutlaka sorim bi
(4,876 puan) tarafından
Rica ederim canım sağlıkla al inşallah kucağına
(422 puan) tarafından
Amin cnim benim cok saol
0 oy
(12 puan) tarafından
Hayırlısı ile al kucagına bence dur vaktinde doğsun ben erken doğum yaptım 34 haftalık çok sıkıntı çektik hastanelerde
tarafından
Amin csnim senin niye 34 haftalik dogdu
(422 puan) tarafından
Oda cok erkenmis be kuzum hayirlusi olsun insallah
(12 puan) tarafından
Ben uzun yolculuk yaptım dıye doktor ondan şüphelensı baya çektik bız Rabbım kımseye evlat acısı yaşatmasın çok zor bir durum
tarafından
Simdiden bile cok zor hastane 7 dk bize doktora gidip gelene kadar sanci sanci perisan oluyorum karnim tas kesiliyo ayaga kalkiyorum asagiya baski yapiyo
(12 puan) tarafından
Rabbım sıfa versın inşallah hayırlısı olur
0 oy
(654 puan) tarafından
Valla benim oğlum tam 40 haftalıkken doğdu hiç belli olmuyo sabah muayene için gitmiştim yatış verdiler ertesi gün doğum yaptım 20.09.2019 sende bi an önce doğurursun inşallah 
(422 puan) tarafından
Insallah canim benimki kiz ama
(654 puan) tarafından
Her an gelebilir o zmn hazırlıklı ol cnm
(422 puan) tarafından
Insallah bakalim haftaya ne diycek doktorumuz

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 686 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,144 göst.
5 Nisan 2020 Diğer kategorisinde ♥İᒪK ᗩᔕKI KᗩᒪᗷIᗰİᑎ♥ (7,935 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 498 göst.
18 Şubat 2020 Aile & Aşk kategorisinde YiğitinAnnesi (351 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 371 göst.

413,398 soru

12,445,970 cevap

46,150 kullanıcı

Kategoriler

...